Събития

В Община Мизия се проведе празник на буквите

  14.04.2024 11:00             
В Община Мизия се проведе празник на буквите

Кметът на община Мизия Валя Берчева и гл. експерт "Образование" Славяна Славкова днес гостуваха на най-вълнуващия за първокласниците празник - празникът на буквите.
След месеци усърден труд, упоритост, както и много прочетени и изписани страници, първокласниците отбелязаха успешно начало по пътя на знанието.
Възпитаниците от I клас на ОУ "Цанко Церковски" гр. Мизия заявиха уверено, че вече са грамотни и могат сами да четат и пишат. Водени от своята учителка г-жа Петя Тодорова и с подкрепата на своите родители, те гордо могат да кажат „Ние вече сме грамотни!"
Талантливите първокласници представиха с много настроение вълнуваща програма, посветена на буквите, която включваше и поучителна литературно-музикална пиеса.
"Уважаеми учители,
Благодарим Ви за всеотдайността, грижата и старателния труд, който полагате, за да запалите искрата на знанието в сърцата на най – малките ученици. Бъдете все така отдадени на своята високохуманна мисия - да възпитавате и давате знания на децата на община Мизия!
Скъпи първокласници,
Бъдете смели, упорити и ученолюбиви! Не спирайте да трупате знания и опит, следвайте мечтите си и вярвайте в себе си!
Мили родители,
Нека бъдем достоен пример за децата си! Да продължим с търпение и грижи да бъдем техни спътници по пътя им към успеха и винаги да бъдем добър пример за тях!
 



„Възраждане“ регистрираха своите кандидати в РИК, Враца
Миро смрази Гала: На два пъти бил близо до смъртта
Проведе се областен кръг на Националното състезание по Безопасност на движението по пътищата във Враца СНИМКИ
Поставят слънчеви панели на десет общински сгради в Козлодуй
Един нов случай на COVID-19 е потвърден у нас през последното денонощие
Още двама членове на опозицията бяха арестувани във Венецуела