Реклама

Вестник „Конкурент“ и е издание на „Компакт медиа“ ЕООД, дружество сегментирало своята стопанска инициатива  изцяло върху пазара и развитието на регионални медии.
Вестник „Конкурент” е най-големият и влиятелен регионален вестник в Северозападна България. Централният офис и седалището на дружеството са позиционирани във Враца. Вестникът  е на пазара вече 27 години.

Достига до своите читатели всеки четвъртък, чрез разпространителската мрежа в трите области, както и с абонамент на физически и юридически лица. “Конкурент” присъства във всички общински и държавни институции.

Няма да е пресилено, ако кажем, че „Конкурент” е безспорен фактор в публичния  живот на Северозапада, формира общественото мнение и има своето влияние върху бизнес климата в тази част от страната.
Електронното издание на вестника - www.konkurent.bg, е най-предпочитаният и посещаван информационен сайт в тази част на страната. С новата си платформа и визия електронният адрес на „Конкурент”се превърна в информационния портал на Северозапада.

ТАРИФА ЗА РЕКЛАМА

ТАРИФА ИЗБОРИ

ДОГОВОР ГЕРБ

ДОГОВОР ДПС

ДОГОВОР ДПС

ДОГОВОР ГЕРБ

ДОГОВОР ПРОМЯНА

ДОГОВОР ДПС

ДОГОВОР ВМРО

ДОГОВОР ВЪЗРАЖДАНЕ