Бизнес

Предварителните поръчки на Honor 200 и Honor 200 Pro са с до 200 лева отстъпка във Vivacom

  13.06.2024 15:55             
Предварителните поръчки на Honor 200 и Honor 200 Pro са с  до 200 лева отстъпка във Vivacom

13 юни 2024 г., София. Vivacom дава старт на предварителните поръчки на новите Honor 200 и Honor 200 Pro със супер промоционална оферта. Всички фенове на марката могат да заявят флагмана Honor 200 Pro с отстъпка до 200 лева и Honor 200 с отстъпка до 100 лева, в комбинация с план Unlimited от Vivacom, до 30 юни тук.

По време на предварителната продажба и двата смартфона идват в комплект с бързото зарядно Honor SuperCharge 100W GaN. То поддържа 100W бързо зареждане и има вграден смарт чип, който предотвратява от прегряване и адаптира мощността на зареждане, за да може то да е бързо и безопасно.

Серията Honor 200 се отличава с портретни камери на студийно ниво, специален Honor дисплей, комфортен за очите, и мощен процесор Snapdragon с впечатляваща производителност. Допълнително, смартфоните са оборудвани с 5200mAh силициево-въглеродна батерия, достатъчно мощна за нуждите на съвременния потребител.

И двата смартфона правят снимки и видеа с безупречно качество, благодарение на камерите с резолюция от 50 милиона пиксела. Основната и телефото камерата разполагат с режим за снимане на Аркур, който осигурява изключителни портретни снимки като в студио, които правят видими реалните тонове на кожата и сенките.

Освен с камерите си, флагманът Honor 200 Pro се отличава и със своя дисплей. Той поддържа 1.07 милиарда цвята и осигурява изключителна яснота дори при силна слънчева светлина. Honor 200 Pro работи с изключително мощния процесор Snapdragon 8s Gen 3. Другият модел на марката – Honor 200 използва процесора Snapdragon 7 Gen 3 и Turbo X GPU, предлагащ впечатляваща производителност.

Honor 200 се предлага в модерните цветове Emerald Green, Moonlight White и Black, а Honor 200 Pro – в стилните Ocean Cyan, Moonlight White и Black.

Повече информация за предварителната поръчка тук.Нефела събира десетки любители на фолклора СНИМКИ
Община Роман с ВАЖНА молба
Китаристът Цветан Недялков и бразилският диригент Клаудио Коен в концерта на Симфониета-Враца СНИМКИ
Берковица става столица на рок музиката. Вижте програмата
Валди Тотев: Обичам живота на село
Заради горещините – внимавайте с огъня на открито, предупреждават пожарникарите