Събития

Враца застава зад любимия си отбор

  30.05.2024 16:25             
Враца застава зад любимия си отбор

С голямо шествие и разнообразна програма Враца ще покаже своята подкрепа към любимия си отбор!
30 май, стотици възпитаници на детски и учебни заведения ще вземат участие в традиционното мажоретно шествие. Стартът на пъстрото дефиле е в 17 часа пред Сувенирната палата, като под съпровода на духовия оркестър малките мажоретки ще преминат по пешеходната зона и ще стигнат до централния площад.
Непосредствено след празника, отново от площад „Христо Ботев“ в 18 часа ще бъде дадено началото на общоградско шествие в подкрепа на футболния отбор на града. Множеството бъде водено от мажоретки и духовия оркестър, като ще премине през централната пешеходна зона и ще се отправи към стадиона, където от 19 часа започва баражът.
Подкрепата си за любимия отбор на Враца ще засвидетелства и неповторимият тенор Валерий Георгиев.
След края на футболното съревнование града ще бъде покорен от нежния глас на Деси Добрева!
Осигурен е транспорт за живущите в кварталите „Дъбника“, „Сениче“ и „Металург“, на 30 май по маршрута на Линия №1 ще се движи извънреден превоз от 18 часа /начална спирка бл. №26 – и крайна – „квадратчето“ до НУ „Иван Вазов / и в 22:00 часа /начална спирка „квадратчето“ до НУ „Иван Вазов“ и крайна – бл. №26/.
Освен превозни средства на градския транспорт, в превоз на пътници ще се включат и атракционните влакчета, които ще извършват превози от 17 часа от бл. 26 до стадиона. БЕЗПЛАТНО!
Входът за баража на Ботев Враца е СВОБОДЕН!

За срещата в четвъртък - вижте информация тук
ПМ-С