Събития

Събраха над 9 000 лева за 35 годишен мъж от Гложене

  05.05.2024 10:00             
 Събраха над 9 000 лева за 35 годишен мъж от Гложене

В Козлодуй се проведе благотворителен концерт в полза на 35 годишния Марин от Гложене. Той страда от рак, а негови приятели са подели инициатива да го подкрепят. 
Събраната сума от базара и концерта е 2 427 лв., а по време на събитието се е получило анонимно дарение на стойност 7 000 лева, с което общата събрана сума е над 9 000 лева, казва Кръстина Иванова – основен организатор и близка на Марин. „Лично съм възхитена от добротата и благотворителността на областния координатор на МГЕРБ Враца и народен представител в 49-Народно събрание Мартин Харизанов. Благодаря! Повечето политици трябва да са като него“, пише Кръстина в социалните мрежи. 
Тя благодари на община Козлодуй в лицето на Маринела Николова и Ивалина Банова, за отзоваването и съдействието. Изказа възхищение от неуморната работа на Обществен дарителски фонд „Дарявам за да помогна“, Козлодуй и доброволците към него – Милена Новак, Валери Валериев, Албена Асенова, Елиза Игнева, Маргарита Кръстева и Валерия Василева. 
Признателност Кристина отправи и към общинския съветник Ангел Лалюв, служителите на козлодуйското читалище и всички пенсионерски клубове, включили се в събитието. 
„Специални благодарности отправям и към фирма „Планета Пайнер Мюзик“, и всички участници в концерта – благодаря за съдействието!“ написа още Кристина. 

Марин е на 35 години от Гложене, работи във ВиК, Козлодуй, семеен е и баща е на две годишен син. За съжаление здравословното му състояние рязко се влошава през последната година, похитен от най-коварната болест. Към момента води лечение във Токуда гр. София, което изисква много постоянство и ресурси.

Лиляна Рашкова 



Междуведомствени работни групи ще ускорят реализацията на проекта за нови ядрени мощности в АЕЦ „Козлодуй“
Тур на книгодарите в Национална кампания "Зелено четене" във Враца СНИМКИ
След атентата: Правилно ли са действали охранителите на словашкия премиер
За кои болести все още няма лек
Кметът на Видин поздрави Богомил Петров по повод 60 години от постигането му на световен рекорд по вдигане на тежести СНИМКИ
Сестрата на Ким Чен Ун отрече Пхенян да доставя оръжия на Русия