Събития

ДПС проведе благотворителна кампания в навечерието на празниците СНИМКИ

  04.05.2024 11:19             
ДПС проведе благотворителна кампания в навечерието на празниците СНИМКИ

В навечерието на един от най-светлите християнски празници Възкресение Христово, ръководството и членовете на областната организация на политическа партия Движение за права и свободи във Враца организира кампания за набиране на хранителни продукти, разпределението им в пакети и даряването им на нуждаещи се граждани в общините на Област Враца.
Общинската организация на ДПС в Мездра взе решение да дари хранителните продукти на ОЦСУД – Общински център за социални услуги и дейност в Мездра, за подпомагане на услугата „Топъл обяд“, която се осъществява за седма поредна година на територията на общината, по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещи се лица на територията на България. Към момента около 90 души получават ежедневно топла храна в рамките на тази програма.
Във Враца кампанията бе реализирана от младежката структура на ДПС. Десетки семейства, изпитващи затруднения, получиха различни продукти за празника.
Областният председател на ДПС Враца Каролина Кьолер, народният представител Цветан Енчев и ръководството, заедно с младежите на ДПС Бяла Слатина поздравиха и раздадоха пакети за предстоящите Великденски празници.
Въпреки дъждовното време, активисти на ДПС Козлодуй зарадваха над 40 семейства с празнични пакети за празниците. Инициативата обхвана и общините Мизия и Роман.

/Г.Р./

 



Гръмотевични бури в Хюстън взеха жертви, има опасност от торнадо
Колко излиза един абитуриентски бал в Северозапада?
Ето какво време ни очаква днес
ЕК проверява дали Фейсбук и Инстаграм манипулират децата
Покана от Община Мизия по случай 24 май
Доктор Борис Дашков-хирург и специалист по естетика, и филъри пристига в Медицински център "Свети Сава" - Враца