Крими

Пиян остави семейство без дом, подпалил къщата им с цигара

  04.05.2024 10:22             
Пиян остави семейство без дом, подпалил къщата им с цигара
снимката е илюстративна

Тричленно семейство от село Игнатово остана без дом. Къща им е опожарена изцяло в четвъртък вечерта, съобщават от полицията. Огънят е тръгнал от незагасена цигара, хвърлена върху пода в една от стаите, станало ясно след огледа. При инцидента пострадали хора няма, казват криминалистите.

Сигналът за горящата къща е подаден на 2 май, малко преди 22 часа. На мястото са изпратени екипи на пожарната. Те потушили пламъците и на следващия ден е извършен оглед. Тогава е установено, че пламъците са тръгнали от незагасения фас.

При разпита на собствениците станало ясно, че във вечерта на фаталния инцидент в дома били мъж и жена на 42-години, дъщеря им на 19 години и приятелят й – 20-годишен младеж от село Долни Цибър. Семейството било на маса, а гостенинът се почерпил обилно, оттеглил се от компанията и се затворил в друга стая. Там пушил и преди да легне просто метнал горящия фас на пода.

По случая е образувано досъдебно производство.

СИТ



Затлъстяването и високата кръвна захар влошават здравето
Мъж изгубил контрол над колата и се блъснал в железобетонен стълб
Разнообразни инициативи ще има във всички филиали на казанлъшката Художествена галерия по повод Европейската нощ на музеите
Инициативата „Спортувай активно“ събира на едно място десетки състезатели от Враца
Гръмотевични бури в Хюстън взеха жертви, има опасност от торнадо
Колко излиза един абитуриентски бал в Северозапада?