Събития

За абитуриентите – червен килим и специални значки от община Враца

  29.04.2024 10:00             
За абитуриентите – червен килим и специални значки от община Враца

Специално събитие с червен килим, популярен изпълнител, коктейл се организира от общината за абитуриентите по време на инициативата "Посланиците на Враца". С бални рокли и костюми ще бъдат всички зрелостници, а целта на инициативата е да събере на едно място дванадесетокласниците от врачанските училища. Това съобщи пред журналисти Калин Каменов и припомни, че инициативата "Посланиците на Враца" се провежда за втори път.

Смятаме, че всяко едно дете може да бъде и посланик на Враца, независимо къде ще учи. Подготвили сме специални значки – подарък към всеки випуск“, каза също Каменов. Завършващите получават и грамота, които и да им напомнят, че имат ангажименти да пазят доброто име на града, независимо къде ще отидат след това.  

„Стилно събитие очакваме на 21 май на централния площад и го подготвяме с много внимание и отношение, защото ние вярваме, че най-голямото богатство са хората и го доказваме с подобни иницициативи“, допълни още Каменов. Очакват се стотици учители, родители, приятели и близки на абитуриентите да подкрепят младите хора. 



Шенген по въздух и вода, а на Дунав мост продължават километрични опашки
Млади изпълнители пеят в помощ на Гергана Петрова
Петър Волгин ще се среща с граждани във Враца
Илхан Кючук: В Европарламента се чува гласът на всеки един, без значение колко е голяма дадена страна
Музика, култура и изкуство в европейската нощ на музеите във Враца
Благотворителен концерт в помощ на деца и младежи с увреждания организират в разградската община Завет