Събития

Младежки център-Враца, сдружение "Нов път" Хайредин и ДБТ-Враца със съвместно събитие

  27.04.2024 12:02             
Младежки център-Враца, сдружение \

На 26. април се проведе съвместното събитие между Младежки център - Враца, сдружение „Нов път” Хайредин и ДБТ - Враца. На него присъстваха 17 работодатели от град Враца и региона, които представиха пред младите хора своята дейност и свободните работни места  . Участниците бяха заинтересовани да научат повече за възможностите за професионална реализация от нашите гости, като някои от младите хора дори ще се явят на първото си интервю за работа при тях. Надяваме се посредством това мероприятие да сме направили мост между участниците и следващия им работодател. Благодарим на нашите партньори и фирмите от град Враца и региона за прекрасното събитие.
Дейността е част от кампанията "Мотивация за продължаване на образованието" в изпълнение на Проект BGLD - 1.003 - 0004 "Младежки център Враца - фактор за развитие на Северозапада", финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП.
Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на публикацията и за начина, по който може да бъде използвана информацията в нея.
 



Голям интерес за представянето на книгата на Тони Дуковски СНИМКИ
РУО Враца отвори вратите си с инициативата "Експерти на бъдещето" СНИМКИ
От полунощ стартира предизборната кампания
Областният управител на Видин посети залятото снощи село Делейна СНИМКИ
Окръжен съд – Враца организира за ученици от две врачански училища симулативни съдебни процеси по Образователната програма на ВСС СНИМКИ
Над 500 подрастващи танцьори и певци се изявиха на Третия международен детски фестивал „Мездра-май“ СНИМКИ