Събития

Трудова борса се проведе във Враца СНИМКИ

  26.04.2024 16:18             
Трудова борса се проведе във Враца СНИМКИ

Заместник- кметът на Община Враца Александър Владимиров даде официално начало на Трудовата борса в града. Форумът се организира от Младежки център –Враца, Агенция по заетостта, Дирекция „Бюро по труда“ – Враца и Сдружение „Нов път“ Хайредин и е насочен към безработни лица.
В приветствието си Владимиров благодари организаторите и бизнеса за подкрепата и партньорството и изрази надежда, че безработните лица ще имат възможността да намерят постоянна работа и да получат кариерно развитие.
Приветствие към присъстващите отправиха Смилен Вълов - Изпълнителен директор на Агенция по заетостта, Виолета Андреева - Дирекция „Бюро по труда“ – Враца и Спаска Михайлова-председател на Сдружение „Нов път“ с. Хайредин. Във форума взеха участие 16 работодатели от региона и фирми, предлагащи свободни работни места по черноморските ни курорти. По време на събитието бяха обявени 45 свободни работни места в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, строителството, автомобилостроенето, шивашката промишленост, финанси и други. 
 



Вече е възстановено движението по път Видин - Монтана
Отсечка от Видин - Монтана временно ограничена. Причината катастрофа.
Дъжд от живи риби валя в Иран!
Тракийски съкровища ще гостуват в музея Гети в Лос Анджелис
Провежда се конференция „България в еврозоната, кога?“
Вестник "Конкурент" на 28 години