Много мащерка и чесън превръщат обикновеното агнешко месо в неустоимо вкусно Великденско ястие. Това разкри пред екипа ни шеф Андре Токев, който беше част от журито по време на най-вкусния фестивал във Врачанско - „Да завием баница в село Крушовица“. Шеф Андре Токев - единственият носител на Global Masterchef Degree за Източна Европа, предпочита на големите празници да е у дома. На Великден той ще приготвя трапезата за близките си в своето село Петърч. По стара традиция шеф Токев пече агнешкото на пещ. Загрява я на 80 градуса, слага месото вечерта и го оставя в пещта до сутринта. Плешката най-напред се запечатва, после се мята в пещта и престоява там между 8 и 10 часа. Около агънцето шеф Токев „хвърля“ много мащерка, чесън, моркови и всякакви кореноплодни. Гарнитурата са пресни картофи, които се приготвят за половин час и салата от левурда /див чесън/.