Спорт

Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие в XXIII открит турнир по футбол на малки врати в Мездра

  16.04.2024 14:02             
Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие в XXIII открит турнир по футбол на малки врати в Мездра

Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие в XXII открит турнир по футбол на малки врати, организиран от Община Мездра.

Заявки за участие се приемат до 26 април (петък) в стая №304, ет. 3 на Община Мездра, при Жанета Маринова - ст. експерт „Спорт и младежки дейности“. До тази дата водачите на отборите трябва да представят списък на състезателите и да заплатят таксата за участие в Център за административно обслужване в Община Мездра.

Турнирът ще се проведе от 29 април до 31 май на спортната площадка в СУ „Иван Вазов“ - гр. Мездра. В него могат да вземат участие фирмени, квартални и селски отбори, независимо от коя община са. Таксата за участие е 15 лева на състезател, а минималната възраст на играчите - 16 години. Всеки отбор се състои от минимум 10 състезатели, като в игра са 5 полеви играчи + вратаря.

В турнира нямат право да участват състезатели, картотекирани през пролетния полусезон на спортно-състезателната 2023/2024 г. в първенствата на Първа професионална футболна лига, Втора професионална футболна лига и Трета аматьорска футболна лига.

Системата за провеждане на турнира ще бъде уточнена на техническата конференция, в зависимост от броя на подадените заявки за участие.

Отборите, класирали се на I, II, III и IV място, ще получат купи, грамоти и парични награди: за първо място - 500 лв., за второ - 300 лв., за трето - 200 лв., за четвърто - 100 лв. Ще бъдат връчени две индивидуални награди от по 100 лв. - за най-добър вратар и за голмайстор на турнира, който ще бъде определен във фазата на преките елиминации, както и специална награда за феърплей също от 100 лв.

Техническата конференция и жребият за турнира ще се състоят на 26 април (петък) от 14:30 часа в Заседателната зала на четвъртия етаж в сградата на Община Мездра.

Наредбата за провеждане на XXIII открит общински турнир по футбол на малки врати е публикувана на официалната интернет страница на Община Мездра, в раздел „Обяви“: https://www.mezdra.bg/wp-content/uploads//2024/03/Obshtina-Mezdra_Futbolen-turnir-2024_Naredba-1.pdf

За контакти и допълнителна информация: тел. 0877 783 869 - Жанета Маринова и 0879 830 900 - Седефка Петкова, гл. експерт „Култура, спорт, туризъм“ в Община Мездра.

 



„Възраждане“ регистрираха своите кандидати в РИК, Враца
Миро смрази Гала: На два пъти бил близо до смъртта
Проведе се областен кръг на Националното състезание по Безопасност на движението по пътищата във Враца СНИМКИ
Поставят слънчеви панели на десет общински сгради в Козлодуй
Един нов случай на COVID-19 е потвърден у нас през последното денонощие
Още двама членове на опозицията бяха арестувани във Венецуела