Събития

Областната структура на ДПС-Враца с подкрепа за абитуриенти

  16.04.2024 14:00             
Областната структура на ДПС-Враца с подкрепа за абитуриенти

Осем абитуриенти от ПГЯЕ „Игор Курчатов“ в Козлодуй получиха дарение в размер на 1000 лева от народния представител Цветан Енчев, областното ръководство на ДПС – Враца и общинското ръководство на ДПС – Козлодуй.

„Правим този жест, за да подкрепим 8 момчета и момичета, които са от семейства с по-скромни възможности. Абитуриентският бал е незабравим за всеки, а ние искаме всички деца да се чувстват добре на този ден. Младежите ще решат как да оползотворят средствата. За нас остава удовлетворението, че сме им доставили радост“, коментира областният председател на ДПС – Враца Каролина Кьолер.

Общинският председател на ДПС – Козлодуй Йордан Димитров сподели, че избраните момчета и момичета са много добри ученици, имат потенциал, имат възможности и могат да разчитат на подкрепа и за в бъдеще.

В инициативата се включи и общинският председател на ДПС - Роман и общински съветник в Общински съвет - Роман Йордан Тонов.

Благотворителните инициативи на народния представител Цветан Енчев и областното ръководство на ДПС - Враца не се ограничават само до тук. Платени са първите семестриални такси /в размер по 500 лв./ на две момичета, които учат в Технически университет - София, специалност "Електроенергетика".



Започна аварийно изкърпване на 7 км от трасето на път III-162 на територията на община Вършец
ОАЕ порицаха Нетаняху за изказване, че емирствата може да помогнат за бъдещото управление на Газа
Имате злоядо дете? Ето какво да направите и за какво да забравите
Национална библиотечна седмица и „Зелено четене“ започват във Враца
В деня на светите братя Кирил и Методий ловчалии отбелязват празника на своя град
131 абитуриенти получиха лично от кмета на община Козлодуй символични ключове СНИМКИ