Събития

Младежки център-Враца проведоха обучение "Без план" СНИМКИ

  15.04.2024 07:00             
Младежки център-Враца проведоха обучение \

В периода 10-12 април в село Стакевци, "Чудното място" се проведе обучението "Без план". В първия ден участниците се запознаха със самото място, в което се провеждат редица дейности свързани с приключенски, селски и природен туризъм, а основните посетители бяха деца и младежи. В късния следобед младите хора имаха удоволствието да се запознаят и със самия домакин и собственик, кметът на град Белоградчик. Той разказа как са започнали всичко, защо и каква е неговата визия за развитието на туризма в този регион, за проблемите и очерта път за тяхното решаване.

През втория ден се реализира приятен преход до водопад "Бялата вода". По време на почивките коментираха отношението на хората към природата и това как да бъде безопасна разходката в планината. Следобед проведоха активността "Инкубатор на идеи", по време на която се засегнаха развитието и видове туризъм във врачанския край. Генерираха се много интересни и полезни идеи. Вечерта се осъществи парти и огнено шоу. 



Националната служба за охрана въвежда мерки за сигурност в София на Велика събота и 6 май
Ангели слизат от небето на Разпети петък във видинското село Сланотрън
Проведе се традиционна благотворителна великденска акция за самотноживеещи и трудноподвижни възрастни хора от община Козлодуй СНИМКИ
В Монтана показват оръжия и военни отличия от времето на Третата българска държава
В Чад предстоят президентски избори
Лидерката на беларуската опозиция няма вести от вкарания в затвора свой съпруг от над 400 дни