Събития

ДПС учреди структурата в село Гложене

  14.04.2024 12:30             
ДПС учреди структурата в село Гложене

Нова структура на ДПС бе учредена вчера в с. Гложене. За председател бе избран Александър Ангелов. Учредителите решиха в следващите дни да бъде избрано и ръководство на организацията.

Гости на учредителното събрание бяха народният представител на ДПС за Врачанско Цветан Енчев, областният председател на ДПС за София-област Иво Цанев, областният председател на ДПС – Враца Каролина Кьолер, заместник областният председател на ДПС – Враца и общински председател на ДПС – Бяла Слатина Кристин Касъмов, както и общинският председател на ДПС – Роман Йордан Тонов.

Народният представител Цветан Енчев поздрави новоизбрания председател на ДПС – Гложене, както и присъстващите на събранието активисти.

„Радвам се, че виждам толкова млади хора тук – на учредяването на новата структура. Това е ясен знак, че ДПС може да разшири влиянието си в областта и да даде шанс на много хора да се развиват и да допринасят за просперитета на региона. Ръководството на партията ще окаже необходимата подкрепа, за да се укрепват и разширяват структурите. Предстоят ни важни избори и всеки един от нас трябва да направи максималното, за да стигне до възможно най-много хора“, каза Цветан Енчев.

Областният председател на ДПС за София-област Иво Цанев също поздрави новите членове и председателя на организацията.

„Винаги съм вярвал, че когато се работи на терен с хората, резултатите са позитивни. Учредяването на ДПС – Гложене е потвърждение на това. Предстои ни много работа и аз разчитам на вашата активност. Влиянието на една партия се разширява само, когато се работи с хората по места. Във всяко населено място, във всеки квартал. Когато знаеш проблемите и търсиш решение за тях, тогава получаваш доверие от хората. От кабинетите и бюрата политика не се прави. Само на място при хората. Вярвам в потенциала и възможностите на всеки от вас и съм сигурен, че заедно ще постигнем много“, каза Иво Цанев.