Събития

Започна ремонт на компрометирани участъци от уличната мрежа в Мездра СНИМКИ

  11.04.2024 16:55             
Започна ремонт на компрометирани участъци от уличната мрежа в Мездра СНИМКИ

Започна текущ ремонт на компрометирани участъци от първостепенната улична мрежа в град Мездра. Ремонтните дейности включват аварийно „изкърпване“ и запълване с плътен асфалтобетон на дупките по най-натоварените улици. Рехабилитацията на уличните настилки стартира от улица „Манастирище“, в отсечката от бензиностанция „Косаня“ до изхода на града в посока село Крета.

Впоследствие ще продължи по улица „Христо Ботев“, от бирената фабрика до моста на река Моравишка, по улица „Янко Сакъзов“, от кръстовището с улица „Христо Ботев“ до кръстовището с улица „Александър Стамболийски“, по двете платна - северното и южното - на улица „Александър Стамболийски“, от пазара до бившата Кременска рампа“ и по улица „Св. св. Кирил и Методий“, от бензиностанция „Петрол“ до изхода на града в посока Роман. 

За целта Община Мездра закупи около 60 тона плътен асфалтобетон, информира директорът на Общинско предприятие „Чистота“ Калин Стойчев. При необходимост ще бъдат поръчани допълнителни количества. След приключване на ремонтните дейности ще бъде извършено и обновяване на хоризонталната пътна маркировка по основните пътни артерии в Мездра.



Чарлз III посети клиника за онкоболни в Лондон
РИК, Враца регистрира "Народна партия истината и само истината"
Пловдив превръща зелените пространства в територии за култура
ДЮШ на ВК Монтана се класира за финалните турнири от държавните първенства
Монтана ще бъде домакин на боксов турнир
Тръмп очерта програмата си пред изданието "Тайм"