Събития

Първокласници от ОУ "Цанко Церковски" - Мизия отбелязаха празника на буквите СНИМКИ

  11.04.2024 16:36             
Първокласници от ОУ \

Кметът на община Мизия Валя Берчева и главен експерт "Образование" Славяна Славкова днес гостуваха на най-вълнуващия за първокласниците празник - празникът на буквите.

След месеци усърден труд, упоритост, както и много прочетени и изписани страници, първокласниците отбелязаха успешно начало по пътя на знанието.

Възпитаниците от I клас на Основно училище "Цанко Церковски" град Мизия заявиха уверено, че вече са грамотни и могат сами да четат и пишат. Водени от своята учителка Петя Тодорова и с подкрепата на своите родители, те гордо могат да кажат „Ние вече сме грамотни!"

Талантливите първокласници представиха с много настроение вълнуваща програма, посветена на буквите, която включваше и поучителна литературно-музикална пиеса.

"Уважаеми учители,

Благодарим Ви за всеотдайността, грижата и старателния труд, който полагате, за да запалите искрата на знанието в сърцата на най – малките ученици. Бъдете все така отдадени на своята високохуманна мисия - да възпитавате и давате знания на децата на община Мизия!

Скъпи първокласници,

Бъдете смели, упорити и ученолюбиви! Не спирайте да трупате знания и опит, следвайте мечтите си и вярвайте в себе си!

Мили родители,

Нека бъдем достоен пример за децата си! Да продължим с търпение и грижи да бъдем техни спътници по пътя им към успеха и винаги да бъдем добър пример за тях!

Благодарим ви, че заедно съпреживяхме тези трепетни емоции!

Честит празник!", добавиха от общината.
 



Зоологическата градина в София е отворена и е с редовно работно време по време на всички празнични дни до 6 май
Ето и листата на ГЕРБ-СДС за област Враца
С шест километра лента и проект за маорските традиции „Матаахо колектив“ спечелиха „Златен лъв“ на Венецианското биенале тази година
Най-вкусното печено агне за Гергьовден се прави по тази стара българска рецепта
Смолянският епископ Висарион отслужи литургия в храм „Св. Николай“ в Смолян
Още четири партии и коалиции регистрира РИК Враца