България

В движение! Шофьор изхвърли стъклена бутилка на "Тракия" СНИМКА

  10.04.2024 11:18             
В движение! Шофьор изхвърли стъклена бутилка на \

Шофьор изхвърли стъклено шише на автомагистрала „Тракия“. Действието е извършено в движение като едва не се стига до сериозен инцидент. След като бутилката полита от прозореца на безотговорен шофьор, се забива в предното стъкло на колата зад него. То е пукнато, а жената за волана се е стреснала.

„Това е резултата, когато някой “глупак”, реши да си изхвърли стъкленото шише през прозореца… Ако се познаеш, следващия път се замисли, Ганьо!,“ написа тя в социалната мрежа.

А на въпросите, които последваха към нея от коментиращи, тя отвърна:

„Ако не бях участник в това цялото нещо, а просто бях видяла поста щех да си кажа… Е толкова ли нямаше време за реакция? Е толкова ли не можа да му видиш номера? Е толкова ли не можа да го свиеш в аварийната и да му покажеш как стоят нещата? Ами не, не стана така в първия момент дори замижах, защото не знаех дали няма да влезе при нас, а в следващия момент докато се усетих за номера той беше изчезнал, все пак и кончетата си имат значение, само видях че колата е бяла…“

„Не мисля, че ще е трудно да го издирят. Знаете час, дата, горе долу къде е стнало, а магистралите са оборудвани с камери през някви километри, но не оставяйте така нещата. Не е добре. Въпрос на минути работа е,“ съветва мъж.

„Съвършен идиот. Добре че поне е бил малкия дявол,“ пише друг.

„Ужас. Случвало ни се е, шофьор пред нас, да си изхвърли мазни хартии от баничка+бутилка от айрян, която се залепи на предното стъкло. Да пази Господ. Простотията и безотговорността са повсеместни!,“ пишат още./Glasnews.bg



„Възраждане“ регистрираха своите кандидати в РИК, Враца
Миро смрази Гала: На два пъти бил близо до смъртта
Проведе се областен кръг на Националното състезание по Безопасност на движението по пътищата във Враца СНИМКИ
Поставят слънчеви панели на десет общински сгради в Козлодуй
Един нов случай на COVID-19 е потвърден у нас през последното денонощие
Още двама членове на опозицията бяха арестувани във Венецуела