Лайфстайл

Хороскоп за сряда 10 април

  10.04.2024 06:00             
Хороскоп за сряда 10 април

Овен

Днес на Вашия любим човек ще се струва, че сте по-добри, отколкото сте всъщност. Това значи, че ще Ви възнася до небесата и ще Ви счита за най-добрия човек в света, или поне ще мисли, че принадлежите към кастата на най-добрите. За съжаление този ден ще приключи, и утре очите му ще се отворят за истината. Бъдете готови за това.

Телец

Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати дейности. Ако се захванете с каквото и да било , с голяма вероятност ще започнете да повтаряте старите грешки, мислейки , че се стремите към прогрес и оригиналност. По този начин се намалява и Вашата самостоятелност. Позволявайки си прекомерна свобода, бързо ще започнете да подражавате на другите , да копирате поведението на своите кумири, а и да си отмъщавате за предишни постъпки на своите неприятели. Надеждност и постоянство няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Близнаци

Различните ежедневни дреболии, детайли на семейни и служебни взаимоотношения, както и грижите за домашните животни са в състояние през този ден да Ви създадат допълнителни трудности. Лесно ще ги преодолеете, ако не пренебрегвате своя дълг да работите неуморно. Небрежността може да струва душевното Ви спокойствие. Моментът не е лош за малки домашни придобивки (например битова техника), която отдавна сте планирали да купите. В общуването с родителите , се постарайте да забележите най-вече приятните страни.

Рак

Обърнете днес внимание на представителя на противоположния пол, който често Ви поглежда и се усмихва. Възможно е да го срещате в обществения транспорт или на улицата, а може и да го виждате всеки ден. Така или иначе - замислете се: може би заслужава да станете малко по- близки?...

Лъв

Оказвайки се в компанията на други хора, не се опитвайте да концентрирате тяхното внимание върху собствената си персона. Знайте, че усилията Ви в тази насока ше останат незабелязани, или просто няма да Ви възприемат на сериозно. Денят е подходящ за безцелни разходки, визити и гости, романтични срещи и пътешествия. Ще изпитате удоволствие от осъществени връзки по електронната поща или скайпа, с приятели и съмишленици. С брачния паретньор е добре да установите мирни и спокойни отношения. Делови преговори и нови начинания през това време не са за препоръчване да се започват.

Дева

Съвсем няма да Ви бъде лесно днес да се помирите с това, че отношенията с някогашния и сегашен любим човек са се променили, и то - в не най-добрата посока. Дори и да се опитате да пооправите нещата, но до колко си заслужава? Всичко си върви по своя ред в една закономерна последователност.

Везни

Днес не си заслужава да подавате на своя любим човек дори и най-малкия повод за ревност. Искрата може да се разгори в такъв пламък, че дфа стане страшно не само на Вас, а и на тези , които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.

Скорпион

Очаква Ви относително спокоен ден, свързан не толкова със събития, колкото с предвкусване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате много внимателно всичко ставащо, като едновременно с това си правите изводи и градите планове. Всичко зависи от мащабите на Вашите лични цели. Колкото по-големи са те, толкова по-бързо трябва да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от подкрепа много повече от друг път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако днес сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, след това ще съжалявате, че не сте овладели емоциите си.

Стрелец

И днес, както обикновено, имате планина от планове за следващите няколко дни. Ако Ви провърви, всичко ще бъде именно така, както сте го предвиждали, но няма да е съвсем просто. Препроверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните мерки, отколкото да проявите непредпазливост. Не е ли така?

Козирог

Днес Вашия любим човек ще Ви разкаже някаква история от своя личен живот, която съвсем няма да Ви засяга. Може би си има тайна поклонничка или сам е станал поклонник на някого?... Постарайте се да извлечете максимална полза от този откровен разговор.

Водолей

Денят започва с не най-приятните съобщения, но от това няма да загубите надеждата и оптимизма за благоприятен изход , и се оказвате прави: ситуацията се подобрява с всеки час. Наистина, утешаването на отчаялите се оказва уморителна работа и някъде привечер ще разберете, че се нуждаете от почивка. Помислете за сериозните, принципни въпроси, за своите жизнени цели и приоритети. Днес ще имате много мъдри мисли и интересни идеи. И още: денят е много подходящ за литературно творчество . Опитайте силите си в областта на поезията. В отношенията си с близките бъдете по-решителни. Днес не трябва да се съгласявате на компромиси и да жертвате своите интереси. Дръжте се дипломатично ако се налага, използвайте и хитрост.

Риби

През този ден всичко, което Ви се е струвало очевидно в отношенията с Вашия любим човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и даже да го умножите, стига да имате желание и търпение. А у Вас те трябва да са предостатъчно...



„Възраждане“ регистрираха своите кандидати в РИК, Враца
Миро смрази Гала: На два пъти бил близо до смъртта
Проведе се областен кръг на Националното състезание по Безопасност на движението по пътищата във Враца СНИМКИ
Поставят слънчеви панели на десет общински сгради в Козлодуй
Един нов случай на COVID-19 е потвърден у нас през последното денонощие
Още двама членове на опозицията бяха арестувани във Венецуела