България

Пловдивчанка остана разочарована от шофьорите в градския транспорт

  09.04.2024 15:16             
Пловдивчанка остана разочарована от шофьорите в градския транспорт

Пловдивчанка остана разочарована от шофьорите в градския транспорт. Тя акцентира върху проблема, че водачите редовно подминават спирки.

Тя описва и последното си пътуване, като тогава тя е получила и забележка от шофьора на рейса.

"Не знам каква е тази мания на шофьорите от градския транспорт да те подминават на спирките или ако случайно си позволиш да искаш да слезеш от автобуса, да не спрат на спирката (последния път ми се скараха да съм била дала някакъв знак, като чинно си бях застанала до вратата). Сигурно някъде дават курсове "Знаци и тактики за градски транспорт". А, не е като да не си се изперил и изпъчил с най-достолепната си осанка, за да покажеш, че искаш да направиш някое от тези действия. Не знам, започвам да си мисля, че сигурно съм невидима", пише Йоана Петрова.

Повечето потребители се съгласиха, че това не редно, но не е и учудващо.

"И на мен веднъж в 1-цата ми се скараха като исках да сляза (след като подмина моята спирка без да спре), че видиш ли, бил съм "егати европееца", че не съм бил натиснал копчето, че искам да слизам.", споделя Мирослав Д.

Друг мъж отбеляза, че е необходимо да се извести водача, чрез звънеца.

"По принцип има бутони, които да натиснеш, когато искаш да слезеш.Шофьорът не може хем да следи трафика и да кара,хем да гледа дали някой иска да слиза.", пише отбелязва Недялко Г.

Той обаче веднага бе контриран, като му беше изтъкнато, че водачите трябва  да спират на всяка спирка, без значение дали има натиснат бутон или не. Отделно в част от автобусите тези бутони не функционират./Glasnews.bg



Прибраха за 72 часа племенник на Мочи за отвличането в Козлодуй
Максим Генчев пристига в кино Метропол-Враца за премиерата на филма "Гераците"
Зловещо! Откриха човешки останки в дома на приближен на Хитлер
Почетният гражданин на община Мездра о. з. полк. инж. Георги Димитров от село Лик навърши 92 години СНИМКИ
Допълнителни курсове на градския транспорт във Враца
Майстор пекар се върна от Маями в Пловдив, за да меси хляб и козунаци