Събития

Започна реализирането на младежката си инициатива "Заедно за спорта"

  07.04.2024 11:00             
Започна реализирането на младежката си инициатива  \

Тези дни отбор „Неко“ започна реализирането на младежката си инициатива "Заедно за спорта" с помощта на част от екипа на Младежки център - Враца. Тя цели изграждането на играще по плажен волейбол до стадион "Христо Ботев" , в близост до тенис кортовете. За да се осъществи тази идея беше направен терен от Електрохолд България и с подкрепата на Община Враца, а след това младите хора го почистиха, заравниха, направиха си табела и боядисаха металните стълбове към него. След като всичко е готово ще бъде проведен мини-турнир по плажен волейбол. С тази инициатива младежите целят да поставят началото на провеждането на различни спортни дейности, които да доведат до увеличаването на физическата активност сред местното население.
Дейността е част от младежките инициативи по "Създаваме заедно" по Проект BGLD - 1.003 - 0004 "Младежки център Враца - фактор за развитие на Северозапада", финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.
Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на публикацията и за начина, по който може да бъде използвана информацията в нея.