Бизнес Обяви

„ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД търси работници за няколко длъжности

  05.04.2024 15:50             
„ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД търси работници за няколко длъжности

„ТИДИЕМ ПЛАСТ“ – ООД, съвременна фирма, адаптирана в сферата на проектирането, производството, доставката и монтажа на ПВЦ и Алуминиева дограма, стъклопакети и вътрешни щори. За скромният си 10 годишен опит се превърнаха в лидер на пазара в Северозападна България. Фирмата не просто предлага дограма, а висококачествен продукт носеща топлина, уют и красота в домовете.

Учреждението търси работници за няколко длъжности.

Производствен персонал на ПВЦ, алуминиева дограма и стъклопакети. Изискванията към тази позиция са да имат опит в производството, което се счита за предимство, завършено средно или висше образование, добри организационни умения, отговорност и дисциплинираност, умения за работа в екип и комуникативност.

Шофьори за превоз на PVC и AL дограма, стъклопакети и профили и товаро-разтоварна дейност. Изисквания към тази позицията са да имат завършено средно или висше образование, категория С, добри организационни умения, отговорност и дисциплинираност, умения за работа в екип и комуникативност. Фирмата предлага постоянен трудов договор, високо заплащане и динамична работа.

Шофьори на бус до 3,5 тона за превоз на PVC и AL дограма и стъклопакети и профили. Изискванията са кандидатите да имат завършено средно или висше образование, категория Б, добри организационни умения, отговорност и дисциплинираност, умения за работа в екип, комуникативност. Ще включва и товаро-разтоварна дейност. Фирмата предлага постоянен трудов договор, високо заплащане и динамична работа.

Общи работници. Изискванията са добри организационни умения, отговорност и дисциплинираност, умения за работа в екип и комуникативност. Фирмата предлага дългосрочни взаимоотношения, високо заплащане и динамична работа.

Работник производство на комарници. Изисквания са да имат опит в производството, като това ще се счита за предимство, завършено средно или висше образование, добри самоорганизационни умения, отговорност и дисциплинираност, умения за работа в екип, комуникативност и сръчност. Фирмата предлага постоянен трудов договор, мотивиращо заплащане и динамична работа.

Ако това предложение Ви е заинтригувало, моля заповядайте в офиса на фирмата на адрес: град Враца, улица "Текстилец" 3.