Крими

Проведоха специализирани акции във Врачанско, близо 385 човека бяха проверени

  05.04.2024 10:09             
Проведоха специализирани акции във Врачанско, близо 385 човека бяха проверени

Вчера, за времето от 07.30 часа до 20 часа на територията, на Районно управление-Бяла Слатина е проведена специализирана операция, съобщиха от МВР-Враца. Целта на акцията е противодействие на престъпността, опазване на обществения ред, контрол на автомобилното движение. Проверени са 257 автомобила  и 320 лица. Съставени са 3 акта и 71 фиша по Закона за движение по пътищата. Операцията е проведена съвместно със служители на ЗУ „Жандармерия“, Районно управление-Козлодуй, Районно управление-Оряхово и „Пътна полиция“-Враца.

За времето от 8 часа вчера до 6 часа тази сутрин, на територията на Районно управление-Козлодуй е проведена специализирана операция, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Враца. Целта на акцията е противодействие и превенция на битовата престъпност. Проверени са 33  лица и 26 автомобила. Съставени са 2 акта и 5 фиша по Закона за движение по пътищата.

Специализирана операция със същата цел е проведена и на територията на Районно управление-Оряхово. Извършени са проверки на 25 автомобила  и 32 лица. Съставени са 2 акта и 3 фиша по Закона за движението и пътищата.