Крими

Продължават спецакциите на полицията във Видинско

  04.04.2024 11:20             
Продължават спецакциите на полицията във Видинско

Продължават специализираните полицейски операции с участието на жандармерията на територията на област Видин, съобщиха от МВР.

Вчера, служители на районното управление в Белоградчик и три екипа на жандармерията са извършили контролни и превантивни действия в села от четирите общини, обслужвани от районното управление. Акцията е с цел противодействие на конвенционалната престъпност, профилактиране на активния криминален контингент, подобряване на обстановката по безопасност на движението и осигуряване на полицейско присъствие в малки и отдалечени населени места.

Екипите проверили 115 моторни превозни средства и 150 лица. За констатираните нарушения по Закона за движението по пътищата съставили два акта и 10 фиша.

В частен имот в село Ружинци униформените установили дърва без контролна горска марка и на стопанката съставили акт по Закона за горите. По случая е заведена преписка.

При проверка на частен адрес в село Воднянци констатирали неправомерно присъединяване към електроразпределителната мрежа и създадени условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия. По случая е образувано досъдебно производство.

В хода на операцията полицейските служители съставили и два предупредителни протокола.

 



АЯР и АЕЦ „Козлодуй“ дадоха съвместен брифинг за новия тип ядрено гориво
Хороскоп за днес, 1 май
„Урок по родолюбие“ с Кубрат Пулев събра стотици в атомната столица СНИМКИ
Областният управител Надя Донкинска бе гост на официалното честване на 40 години от експедиция "Еверест 1984" СНИМКИ
Торнадо връхлетя щат в САЩ, има жертви
Община Мизия с важно съобщение по случай Великденските празници