Събития

Ще се проведе IV издание на Балонена фиеста - Белоградчик

  31.03.2024 12:00             
Ще се проведе IV издание на Балонена фиеста - Белоградчик

Балонена фиеста - Белоградчик ви очаква за четвърта поредна година от 20 до 23 септември на най-красивото място за летене в света - Белоградчишките скали, където пилоти от различни европейски страни ще вземат участие със своите балони в събитието.

Свободни полети с балон над Белоградчишките скали и панорамни издигания с привързан за скалите балон ще се изпълняват при подходящи метереологични условия всеки ден сутрин и вечер, както следва:

- На 20 септември - сутрин и вечер

- На 21 септември - сутрин и вечер

- На 22 септември - сутрин и вечер

- На 23 септември - сутрин

Едновременно с полетите посетителите на събитието ще може да се включат в редица допълнителни активности като джип сафари, разходки с ATV, фотосесия с летяща рокля, разходка с електрически велосипеди и дегустация на премуим вина от изба Боровица.

Запазване на места за свободен полет може да направите чрез сайта на Приключенски център - Белоградчик https://new.adventure-bg.com/fiesta-2/fiesta-rocks/ на имейл: [email protected] или на телефон 0877144777.

Запазване на места за панорамно издигане не е необходимо. Качването в балона става по реда на пристигане на полянката. Издигания ще се правят сутрин от 7 часа и вечер след 18.30 часа при подходящо време.

Всяка фестивална вечер ще може да се насладите на концерти на любими групи и едновременно с това да се издигате с балон или да вечеряте от вкусната скара на местни майстори кулинари.