Крими

Спипаха двама с дрога, задържани са

  28.03.2024 11:41             
Спипаха двама с дрога, задържани са

Двама мъже от Берковица и Монтана са заловени с наркотици, съобщават от полицията.

Вчера след сигнал полицията направила проверка в ромския квартал „Кошарник“ в Монтана. При приближаването на полицаите 24-годишен мъж извадил от джоба на връхната си дреха пликчета и ги изхвърлил през оградата в двора на съседен имот. При извършеното претърсване на двора са открити  7 пликчета тип „спейсбек“ с 5,8 грама "чай за пушене". Мъжът е арестуван, образувано е досъдебно производство.  
Наркотици са иззети и от жител на берковския квартал  „Раковица“. Това е станало в  хода на специализирана полицейска операция против разпространението на дрога  в учебните заведения. След получена информация, че 21-годишен от кв. „Раковица“ държи в себе си наркотици,  той е открит  пред входа на жилищен блок. При извършения му личен обиск са иззети полиетиленова свивка с тегло 0,410 грама, съдържаща бяла бучка с неправилна форма и полиетиленов плик тип с тегло 0,210 грама, съдържащ суха зелена тревиста маса, за които задържаният заявил, че са съответно амфетамин и „чай за пушене“. Работа по случая продължава.
 

 



Отборът на ППМГ „Екзарх Антим I“ - Видин спечели първо място в областния етап на Националното състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“
Мъж и жена са приети в пловдивска болница в тежко състояние заради кърлежи
Пожар избухна във влак в Германия след аварийно спиране; двама души са пострадали
Само два дни ви делят от това да бъдете обявени от НАП за некоректни
Всеки втори българин слива почивните дни за Великден
Стотици отбелязаха Лазаровден във Враца