Лайфстайл

Хороскоп за сряда 27 март

  27.03.2024 06:00             
Хороскоп за сряда 27 март

Овен

Началото на деня може да се ознаменува с прилив на творческа енергия, жажда за свободна дейност и опити да се осъществи мечтата Ви. Само че подобно настроение ще бъде не за дълго: вече след обед ентусиазмът Ви ще изстине и ще приеме по-умерен вид. Контактите с децата, любимите хора или с колегите по някаква творческа работа , или с колегите по отдих, има смисъл да бъдат оставени за следващия ден. Вечерта не е зле да се заемете с оправянето на грешки в замислената от Вас работа. Заслужава си също да си спомните за здравето и начините да поддържате своя организъм в работна форма.

Телец

Да се уедините с възлюбения или възлюбената няма да е особено лесно. Вашите задължения към семейството или приятелите обезателно ще надделеят пред перспективата за романтична среща. Добрата новина е, че за пръв път от доста време това увлечение спокойно ще мине без Вас, а и няма да Ви кара да се укорявате за своите приоритети. Това е един от онези редки случаи, когато да се направи невъзможното, е възможно. Наслаждавайте се!

Близнаци

Състоянието Ви през този ден ще бъде необичайно и може да ви се направи определение като вяли и безинициативни. Остава само да се надявате, че Вашия любим човек ще се заеме с всички Ваши общи неща с удвоена енергия, а и че ще се реши да се заеме с разрешаването и на някои Ваши проблеми. В противен случай те така и ще си останат дълго време нерешени.

Рак

За Вашия знак днес най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко неотложно оптайте да се справите, докато е още рано.След това си направете план, как ще прекарате вечерта и най- вече къде. Не мислете за работата, защото ако оцените „мащаба на бедствието”, няма да сте доволни от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата - те са необходимо зло...

Лъв

В най-неочаквания момент внезапно избухване на гняв може да промени хода на разговора, който е започнал със спокоен и доброжелателен тон. Затова ако искате да оправите всичко, проявете повече такт и дипломатичност, за да успокоите всички участници в беседата. Затова се постарайте подробно да обясните, какво всъщност сте имали предвид. Ще можете да насочите нещата в нужната посока, а и небесата са настроени твърде положително към Вас.

Дева

Девите са готови за решителни действия и кардинални промени във всяка сфера. Доколкото деловата активност по понятни причини днес не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху личния си живот. Бедата е в това, че близките Ви хора не разбират Вашите стремежи и намерения, а Вие нямате желание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за конфликти за съжаление е твърде висока. Това е не лош ден за пътуване и екскурзии, а също и за всякакви други занимания, способстващи за разширяване на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до влошаване на самочувствието.

Везни

На представителите на този знак на Зодиака днес звездите препоръчват, да не излизат в прекалено леко облекло. A когато сте в помещение, препоръката е, да се обличате по-семпло, за да не давате поводи за ревност от страна на половинката. Имайте предвид, че днес ще е особено раним и склонен към преувеличения. Най- хубаво е, колкото се може повече време да прекарате заедно .

Скорпион

Този ден може да бъде за Вас не само тежък, но и опасен. Действайки прибързано и разгорещено, рискувате да навредите не само на себе си, но и на другите. Нервните пренатоварвания може да доведат до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избягвате стресовите ситуации. Не се занимавайте с екстремални видове спорт. В общуването проявявайте внимание и предпазливост. Не допускайте хора от Вашето обкръжение да се възползват от желанието Ви да помагате, или от Вашата безкористност. Не се намесвайте в работите на своите близки, без това да е крайно необходимо. Те са в състояние напълно самостоятелно да се справят със своите проблеми, а съветите Ви едва ли биха били възприети правилно.

Стрелец

Денят е изключително подходящ за решаване на нестандартни задачи, изискващи особено, творческо отношение. Изпълнени сте с решимост и енергия и няма преграда , която не бихте могли да преодолеете. Не веднъж ще се създават ситуации, в които ще можете да проявявате лидерски качества. Не минавайте в сянка и не се страхувайте да привлечете вниманието на към себе си. Много добре ще преминат светските мероприятия и изявите Ви ще бъдат успешни. Единственото, с което в никакъв случай не трябва да се занимавате, това е решаването на сложни финансови въпроси. Когато нещата опират до пари, и логиката и интуицията ще са лоши помощници.

Козирог

Днес денят е неблагоприятен за нови запознанства, доколкото възникването на проблеми със старите ще се окаже неизбежно. У Вашата половинка през този ден ще се събуди истински Отело, та ще Ви ревнува дори и от телеграфните стълбове, и то – напълно сериозно!

Водолей

Никога не сте умеели да действате по чужди указания. Никога и от никого не приемате заповеди. От време на време спорите дори и с календара: забравяте рождения ден не само на други хора, но и своя собствен. Но ако имате възможност да зарадвате някого просто така, без повод, ще направите и невъзможното, за да стане това. А ако човекът, когото обичате, се нуждае от повече ласки и грижи, ще го обкръжите с такова внимание, че може отстрани да изглежда, че тази Ваша втора половинка просто е забравила за някакъв празник.

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна - много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.