Свят

В социалните мрежи питат къде е Кейт Мидълтън, конспиратори дори мислят, че е мъртва

  23.03.2024 09:50             
 В социалните мрежи питат къде е Кейт Мидълтън, конспиратори дори мислят, че е мъртва

От слухове, че нейна двойничка е била на пазар с принц Уилям, до твърдения, че принцесата е мъртва и кралското семейство крие.

От Кенсингтън не коментират слуховете, обявиха, че тя може да се завърне към задълженията си покрай Великден.

В социална мрежа Екс дори има създадена група с име "Къде е Кейт Мидълтън", в която членуват над 13 хил. души.

Публичното отсъствие на Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, се превърна от притеснение за здравето й в международна сензация за няколко седмици и дори събуди конспираторите в социалните мрежи.

Официалното съобщение на двореца Кенсингтън гласи, че коремната й операция през януари е планирана, но отсъствието й, неяснотата за състоянието й, както и скандалът с манипулираната снимка накараха обществото да задава въпроси.

"Кейт излезе пред медиите часове след раждането на всяко от трите си деца", коментират потребители в социалните мрежи и се чудят дали тежка болест не е причина за отсъствието й от общественото пространство.

В социалните мрежи ТикТок и Екс потребители се "гмурнаха" в дълбоки конспиративни теории. От това, че снимката й за деня на жената е изцяло манипулирана и е използвана стара нейна снимка, до слуха, че не Кейт, а нейна двойничка е забелязана край пазар с принц Уилям преди дни.

Циркулират и много шеги по темата. Една от тях твърди, че принцеса Кейт си е направила бразилски лифтинг на дупето, а друга, че си е направила бретон, който не харесва и чака косата й да порасне.