Лайфстайл

Хороскоп за събота 23 март

  23.03.2024 06:00             
Хороскоп за събота 23 март

Овен

Далеч не всички Ваши желания през това денонощие могат да се изпълнят. Свободата Ви ще бъде ограничена от правилата на поведение( например в обществените места) , а и от професионалните принципи и етикет. Възможно е да се натъкнете на съпротивата или осъждането на партньора, клиента, началника или на някой от родителите. Най-вече болезнено ще изживявате невъзможността, да следвате своите привички или неосъзнати импулси. В бизнеса позициите на конкурентите може да притежават много повече здравина и надеждност, отколкото Вашите.

Телец

Идеално време за създаване на домашен уют и решаване на битови въпроси. В работата, свързана с развлекателния бизнес, изкуството и музиката, се очаква подобрение. Използвайте времето за повишаване на своето културно ниво и за посещаване на мероприятия, свързани с изкуството.

Близнаци

Уморени сте. И толкова сте уморени, че за личен живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя наистина е съкровище, което не трябва да се изпуска! На такъв подвиг ще се съгласят малцина.

Рак

Днес ще си дадете сметка, че вашия човек не е напълно такъв, какъвто сте си го представяли. Нити е по-добър, нито е по-лош - просто е различен. Постарайте се да разберете и приемете това колкото се може по-бързо, защото иначе разочарованието може да се окаже много силно, а и несъвместимо със съвместния живот.

Лъв

През този ден много ще Ви се иска да залепите на своя любим човек някакъв етикет, който веднага да Ви обясни всички особености на неговия характер. Напримет трудохолик. Или страхливец. Това не трябва да се прави: човекът е много по-разностранен и интересен, отколкото Вие искате да си представите.

Дева

Срещата с любимия човек ще премине доста сложно. Той много се е изменил за периода, през който не сте се виждали, та макар и да са минали само няколко часа. И с този нов човек ще трябва да общувате, да бъдете заедно, да се целувате... Изпитанието няма да е от леките, но Вие ще го преминете с достойнство!

Везни

Вашият любим човек трябва да е редом с Вас не само в радост, но и в тъга. Днес ще се появи уникална възможност да го изпробвате и в едната и в другата ситуация, а също и няколко промеждутъчни. Така ще си изясните, до колко сте си нужни един на друг.

Скорпион

Самият факт, че току-що сте позволи на някого да Ви поздрави публично, е вече голяма крачка за Вас. Наистина, имате пълното основание да се поглезите с една вечеря в ресторант , или да направите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това поощрение по много уважителна причина. Напред! Не се отказвайте!

Стрелец

Убедете се в това, че точно знете, къде звършва приятелството и започва любовта. Днес ще Ви бъде много лесно да прекрачите тази граница както към едната, така и към другата страна. Трябва точно да знаете какво правите и какво Ви е нужно, иначе всичко може да завърши по най-неприятния за Вас начин.

Козирог

Вашият любим човек днес ще поеме пълна отговорност за всяко Ваше действие или крачка. Съвсем ясно е, че може да направите така, че той да съжалява за това, ако се наложи да се срамува за някоя Ваша постъпка, но звездите съвсем не Ви препоръчват, да се държите по такъв начин. Нали пак ще се виждате?...

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.