Лайфстайл

Хороскоп за петък 22 март

  22.03.2024 06:00             
Хороскоп за петък 22 март

Овен

Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в карен случай - поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.

Телец

Сега имате доста работа, но си има и причини за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задачи, а Вие ще им се отдавате без остатък не само защото с нещо Ви привличат, а и защото имат много голямо значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.

Близнаци

Ще се наложи да заемете много твърда позиция по принципен въпрос, и да я отстоявате, независимо от протестите на близките. Бъдете по-внимателни с новите познати. Те има вероятност да се опитат да Ви манипулират, коварно призовавайки най-добрите Ви чувства. Ще получите много интересни предложения, като не е изключена покана за посещение на уникално мероприятие, което ще предизивика много голямо внимание. Погрижете се за подходящ гардероб, ако искате да направите незабравимо впечатление на симпатична за Вас особа. Безупречният стил трябва да стане Вашата визитна картичка.

Рак

Настойчивостта е изкуство, което се овладява изключително трудно, но Вие сте доста напред по пътя за постигане на майсторството! Още с виждането на първия резултат, сте открили силен стимул. Споделете получените знания с човек, който в момента изпитва сериозни трудности. На него не му достига търпение, за да преодолее този сложен отрязък от жизнения си път, и много се нуждае от одобрение. Поговорете с него, изхождайки от собствения си опит, но бъдете предпазливи и се въздържайте от нравоучения. Поощрете го в по-нататъшните настойчиви опити - нали всяка крачка го доближава до достигане на целта.

Лъв

Не трябва в новите си взаимоотношения да се ориентирате на по-предишните. Освен че Вашият сегашен човек не е (а и не може да бъде) точно копие на предишния, и Вие доста сте се променили. Новото трябва принципно да се гради по новому. Особено при вас. И особено в този ден...

Дева

В продължение на много години сте развивали у себе си уникален талант: придобили сте способност да решавате всички въпроси в своя полза. Днес, благодарение на това умение ще Ви обърнат внимание хора, на които винаги сте искали да правите впечатление – в професионален или романтичен смисъл. Дайте си вид че не знаете че Ви наблюдават, и продължавайте да действате в свой дух. Наблюдателите Ви сами ще се обърнат към Вас, когато настъпи нужния момент и когато имате повече свободно време.

Везни

За Вас днешният ден ще се подрежда доста успешно. Наистина, ще се наложи да влезете в конфликт с недоброжелатели, но очевидната и безспорна победа няма да Ви кара да чакате. Ще се появи възможност да укрепите финансовите си позиции, а интуицията ще Ви помогне да сключите много изгодни сделки. Днес повече от обичайното се нуждаете от одобрение и подкрепа, но за съжаление близките Ви не са в състояние да удовлетворят тази Ваша потребност. За сметка на това пък малко познатите, случайни хора, ще кажат именно това, което искате да чуете, и то точно в момента, когато е особено нужно.

Скорпион

Днес няма никаква нужда да се намесвате в живота на хората, които Ви заобикалят, макар че много ще Ви се иска да го направите. У Вас кипи силно желание да вземете участие във всичко, което става, а това открива пред Вас множество нови удивителни възможности. Може би имате проблем само със смелостта? Защо се страхувате, че никой няма да поиска да Ви вземе в своя отбор? Напротив, всички биха искали да вземете по-активно участие в това, което става. Оставете своя следа в заобикалящия Ви свят!

Стрелец

Недейте да нервничите, не крещете, не чупете чинии, не тръшкайте врата и не изпадайте в отчаяние! Това винаги ще можете да направите успешно. Проблемът е напълно решим. Само трябва да поискате, да го разрешите!

Козирог

Този ден е оцветен в приятни тонове и е спокойно предсказуем. Имате планове, които може да реализирате без всякакви притеснения и опасения. Вероятно е преодоляване на отдавнашни разногласия в семейството. Както и полиряване след разправия с любимия човек.Точно оценявайте своите възможности, Вие се отказвате от участие в авантюри и съмнителни начинания, пазейки (едновременно с това) себе си от вълнения и тревоги. Можете много приятно да прекарате времето си в компанията на любимия човек. Денят е подходящ и за срещи с някаква интересуваща Ви особа, в симпатиите на която не сте уверени.

Водолей

Зелената светлина, топлите усмивки и свободния просторен път, днес , когато трябва да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че сякаш планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с онова, което трябва. В личния Ви живот също се откриват прекрасни перспективи. Движете се в комфортно за себе си темпо и се вслушвайте в сърцето си.

Риби

Очаква Ви нещо ново. Нов проект? Ново жилище? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Стара кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да продава спрей с миризма на нова кола? Каквото и да е, може да се окаже доста вълнуващо....