България

77-годишен дядо загуби голяма сума пари, нека му помогнем

  21.03.2024 08:40             
77-годишен дядо загуби голяма сума пари, нека му помогнем

Възрастен мъж е загубил голяма сума пари, отивайки да плаща сметките си. 77-годишният дядо от столичния квартал "Младост" предполага, че това е станало в каса на ИзиПей.

Загубените средства за почти цялата пенсия на човека.

Негова съседка потърси помощ в социлната мрежа, апелирайки всеки, който има информация, да помогне.

"Здравейте това творение е на един човек,който е на 77 години! Пенсията му е 526 лева и днес отивайки до Тмаркет (Младост 2) Изипей да плаща сметки губи 450 лв. Предполага,че парите са изпуснати вътре в Изипей,защото жената го е върнала за друг документ и в бързината той може би там е изпуснал и парите. Помолихме да се върнат камерите и да се види.Жената каза,че не може и трябва да чака шефа си и тогава ще звънне на дядо ми. Молбата ми е, ако все пак някой ги е намерил, да ги върне на човека!Това са наистина много пари за човек с такава пенсия!", написа Гергана Мутанова.

Жената прикачи и снимка с творението на дядото, който въпреки възрастта си е неуморим.

Много местни жители започнаха да предлагат различни начини за подкпрепа.

"Дайте някак да му съберем. Толкова голяма група сме. Всеки може да отдели по 10лв и ще му ги съберем", посочи Петя.

"Аз Ви предлагам на Изипейчето да сложат една кутия и всеки един от нас да мине и да остави по 5 лева. За една седмица ще се събере сумата, че и повече. Човекът го заслужава!", предложи Кристина Г.

"Чудесна идея! Младост 1 също ще се включи ,сметка ако може ще е добре или пратете локация на кутията къде ще е.Благодаря и нека Младост стане по - добра", добави Петко Д.

Десетки хора отбелязаха, че искат да помогнат. Остава само това да стане факт. И най-вероятно ще бъде, ако организацията е добра. /glasnews.bg