Събития

Ще представят "Нашенец" във Враца

  15.03.2024 14:00             
Ще представят \

Продуцентска къща "Ажур Пико" и Кирил Илиев представят,,Нашенец" по Чудомир,
моноспектакъл на Мариус Куркински на 5 юни в Драматично-куклен театър Враца от 19 часа. Билетите може да закупите на телефон 0888592912, 30 лева.
На театралната сцена пресъздава духа на Чудомир и вълнуващият свят на изкуството, където се сблъскват страст, талант и магия, винаги е бил отражение на човешката душа и обществото. В този уникален театрален контекст се вписва и моноспектакълът "Нашенец" по произведения на Чудомир, което със своята национална премиера предоставя на публиката изключителната възможност да се потопи в смеха и мъдростта на българския писател и журналист. В основата на моноспектакъла стои изключителният талант на Мариус Куркински, актьор с 30-годишен опит на сцената. Този магнетичен артист се превръща в вълшебник, когато застане пред публиката. За тази специална постановка, Мариус Куркински не само играе, но и режисира, създавайки едно незабравимо изживяване за всички зрители.
"Нашенец" не просто е спектакъл, а истинско пътуване из душата и мислите на Чудомир. Разбира се, с многозначителното творчество на този български сатирик, автор на уморителни разкази, наречени "гневни писма", изпълнени с дълбок смисъл и мъдрост. Чрез невероятния талант на Мариус Куркински, зрителите ще се срещнат с остроумието на Чудомир, неговите виждания за живота и обществото, представени през притчите на смешни и порой трогателни истории. С майсторството на истинския актьор, Куркински предава всяка нотка от смеха, сърцето и ума на Чудомир.
Продуцентът на моноспектакъла "Нашенец" е Ажур Пико, който създава обстановката за вълнуващата среща между публиката и Мариус Куркински. След години на сцената и безупречни изпълнения в роли, актьорът се събира около нов проект, който обещава да впечатли зрителите.
Защо "Нашенец" трябва да бъде вашето следващо театрално посещение?
По този начин сцената предоставя уникална възможност за среща с българския дух, изразен в комични разкази и състрадателни притчи. Чудомир не е само писател, той е нашето огледало, което ни накарва да се замислим и усмихнем в едно.
Продължавайки традицията на чудесните театрални постановки, "Нашенец" пренася публиката в свят, където мъдростта на Чудомир и магията на Мариус Куркински обединяват сили. Резултатът е невероятен спектакъл, който съчетава умение, страст и истински театрален дух.
Представлението "Нашенец" се нарежда сред тези постановки, които оставят следа в сърцата на зрителите. Възможността да се срещнем със сатиричния свят на Чудомир и да го изпитаме през гласа и израза на Мариус Куркински е нещо, което не трябва да се пропуска. Така че, ако искате да бъдете част от невероятното театрално преживяване, ако искате да се смеете и да се замисляте същевременно, ако искате да видите как се сплитат и преплитат два велики таланта- Чудомир и Мариус Куркински, тогава "Нашенец" е вашият най-добър избор. Не пропускайте да се потопите в смешния и философски свят на този магичен моноспектакъл, който съчетава гениалността на двама изключителни творци.