Събития

Музика и цветна феерия на 8-ми март в Бяла Слатина СНИМКИ

  08.03.2024 14:09             
Музика и цветна феерия на 8-ми март в Бяла Слатина СНИМКИ

Както всяка година и тази, община Бяла Слатина не изневери на традицията и отбеляза Международния ден на жената- 8- ми март с музика, феерия от цветя и много ведро настроение, напук на сърдитата Баба Марта.

На поканата на кмета на общината - инж. Иво Цветков, откликнаха десетки представителки на нежния пол, които получиха лично от него красиво цвете със специално празнично послание, в което се казва:

„Този специален за всички Вас ден, е повече от приятен повод да изразим най-сърдечните си чувства към нашите майки, съпруги, дъщери, сестри и любими. Да Ви благодарим за всеотдайността, за нежната, но силна опора в живота ни, за безкрайната Ви и безрезервна  отдаденост към семейството и децата, за магията да правите света около нас по-добър, по- красив, по- желан, да дарявате любов, да насърчавате подкрепяте, прощавате. Затова днес, ние отправяме своите пожелания към всички Вас, да сте здрави и обичани, да съхраните своята женственост, очарование и силен дух, да сте щастливи, горди и уверени в себе си. Нека идващата пролет Ви дари с прекрасни мигове, споделени с най-близките на сърцето Ви“!

Празничен поздрав към присъстващите отправиха ученици от ПГО „Елисавета Багряна“.

По повод днешния празник, бяха осигурени 2000 броя красиви пролетни цветя за празнуващите дами от всички населени места на общината.