Събития

Ресторанти и барове във Враца се надпреварват с празнични куверти

  07.03.2024 09:00             
Ресторанти и барове във Враца се надпреварват с празнични куверти

Международният ден на жената наближава, с това се множат и офертите към нежния пол за празничната вечер. Ресторанти и барове се надпреварват с предложения и куверти.

Заведенията и хотелите с ресторанти във Враца от началото на месеца обявиха цените на празничните си куверти, а местата в повечето от тях вече са кът.

В едно от изисканите заведения в града кувертът тази година за празника на жената е 65 лева. Персоналът обещава за гостите си „незабравима вечер, посветена на невероятните жени в живота ни“. В луксозния ресторант ви очакват вкусна храна, DJ Party, страхотна компания и зареждащо настроение, а началото на партито е от 19 часа.

В друг хотел с ресторант във Враца кувертът за празника на жената е 85 лева, като включва изискано празнично меню. За доброто настроение на гостите пък ще се погрижи неповторимата фолк дива Теодора, като от хотела залагат и на специална DJ програма, ефектно осветление и други изненади.

Резервациите в другите ресторанти в града варират от порядъка на 50 до 70 лева, като всеки залага на изискано и вкусно меню, приятна музика и атмосфера в стила на празника./Повече по темата четете във вестник "Конкурент"