България Лайфстайл

6 минути ви делят от сбъдната мечта

  16.01.2024 12:28             
6 минути ви делят от сбъдната мечта

Ако се чудите колко време ви дели от една сбъдната мечта, то отговорът е пред вас – точно шест минути. Независимо дали желаете пътуване за Нова година или друг празник, почивка със семейството през лятото до мечтана дестинация или някоя придобивка, можете да я получите лесно, бързо и удобно. Как да сбъднете една мечта? Разберете от Кеш Кредит.

Кои са начините за бързо финансиране?

Ако нямате дългосрочна инвестиция, която да ви се изплати на момента, спестяванията ви са на минимум, но силно желаете да сбъднете една мечта или да задоволите дадена потребност, може да го постигнете чрез финансиране под формата на заем.

Заемни средства от роднини или приятели

Често срещана практика е вземането на нужната сума от приятели или роднини. Това обаче може да бъде нож с две остриета – да получите отказ поради невъзможност за отдаване на заем, както и да си развалите отношенията при забавяне на разплащането и други.

Лихвари

Този метод е непрепоръчителен, защото се свързва с много високи лихвени проценти и възможност от заплаха за физическото и ментално здраве при неспазване на сроковете за вноските.

Бърз кредит

Получаването на заем от финансова институция е сред най-добрите методи за финансиране. Всички условия са упоменати в договор, при сключването на който и двете страни се задължават да спазват. Кредитополучателите могат да кандидатстват изцяло онлайн, да определят необходимата сума и да получат средствата на същия ден и да направите мечтаната покупка. Процесът е автоматизиран, максимално улеснен и удобен.

Стъпки по получаване на бърз кредит

Процесът по получаване на заемни средства от кредитна институция включват следните стъпки, споделени от Cashcredit.bg:

  1. Кандидатстване
    Този процес може да се извърши както физически, в офисите на компанията кредитодател, която се избрали, така и изцяло онлайн. Всичко се случва много бързо и лесно – просто трябва да заявите размера на сумата, която искате да получите, както и вноските. Имате възможност дори да промените срока на погасяване или да заявите друг кредит паралелно. Повечето кредитодатели предоставят още по-добра автоматизация на процеса и възможност да контролирате и следите всичко по кредитите – онлайн регистрация с вашия имейл и парола. В зависимост от статуса ви ще получите и индивидуални предложения.

  2. Одобрение
    Само 6 минути ви делят от вашата покупка, инвестиция, организиране на пътуване и други. Точно за толкова време  ще разберете дали ще ви одобрят за усвояване на заемните средства по бързия кредит.

  3. Получаване
    Става на момента, като трябва да заявите как ще ви бъде най-удобно да ги получите. За допълнителна сигурност, ще получите код за усвояване, който трябва да въведете.

Това са основните стъпки за финансирането по бърз кредит, от което се нуждаете. Целият този процес ще ви отнеме минимално усилия и време.