Свят

Мъж чу жена да си крещи, влетя в банята и остана като гръмнат

  02.12.2023 14:39             
Мъж чу жена да си крещи, влетя в банята и остана като гръмнат

Майка на две деца изненадващо роди момиченце, без да подозира, че е бременна, съобщава Media Wales.

42-годишната Тони Браун родила в банята на дома си в края на октомври. Британката споделя, че няколко месеца по-рано започнала да изпитва болки в корема, подуване и болезнено усещане за "бучка в стомаха".

Първоначално смятала, че страда от генетичен проблем с щитовидната жлеза. Прегледите и кръвните тестове, както и многобройните тестове за бременност, се оказали отрицателни. Личният й лекар също не забелязал признаци на бременност и не й назначил допълнителни изследвания. 

Надявайки се да се отърве от ужасното неразположение, жената сменила рязко диетата си, но и това не помогнало. При повторен преглед лекарите не успели да й поставят диагноза и й предписали слабително.

На 26 октомври Браун била хоспитализирана със силни болки, но след клизма лекарите я изпратили у дома.

Същата вечер съпругът й я чул да крещи от банята. Притеснен, мъжът нахлул при нея и я заварил просната на плочките, омазани с кръв и плацента, и плачещо бебе до нея.

Британецът признава, че все още е шокиран от начина, по който е разбрал, че е станал баща за трети път. "Трябваше да взема Тео и да го увия в кърпа. Бях шокиран", каза той. 

Пристигналите на място спешни медици  откарали майката и новороденото в болницата. Оказало се, че момченцето е родено шест седмици преждевременно и веднага било сложено в кувьоз. 

Щастливият татко добавя, че през последните месеци коремът на жена му бил малко по-подут, но двамата го отдали на стомашните й проблеми и изобщо не си помислили за евентуална бременност. И не крие учудването си, че лекарите не са забелязали нищо при прегледите.

"Един обикновен ултразвук беше всичко, от което се нуждаеше. Нито веднъж обаче дори не ни предложиха да го направим", възмущава се мъжът. /jenata.blitz.bg