Спорт

Янев връща франсе в Ботев?

  01.12.2023 07:41             
Янев връща франсе в Ботев?

Въпреки че е концентриран изцяло върху последните две срещи на Ботев Враца за годината – гостуването на Лудогорец в Разград и домакинството на Левски, треньорът на врачани Христо Янев мисли и за зимната селекция.

С оглед на представянето на тима е очевидно, че Ботев се нуждае от нови попълнения, особено в офанзивен план и крайната защита.  От една страна, за да повишат вътрешната конкуренция, а от друга – да дадат нещо ново и по-различно на тима, както и креативност в средата на терена, и острота, разнообразие и ефективност в завършващия удар в атака.

В момента врачани обмислят да си върнат левия бек Том Рапнуи. Французинът премина в ЦСКА 1948, но така и не можа да се наложи в представителния тим и играе за дубъла във втория ешелон. Ботев пък търси бекове, след като Момчил Цветанов изненадващо си тръгна и не е ясно дали изобщо ще се завърне. 22-годишният Рапнуи едва ли ще има нещо против да се върне при врачани, след като не попада в сметките на столичани. Христо Янев обаче е изправен пред труден избор, тъй като има и други опции за поста на Рапнуи, а до началото на зимната подготовка държи да разполага с по-голямата част от набелязаните попълнения.
Източник: https://nostrabet.com