Спорт

Христо Янев: Аз съм човек и имам нужда от доверие, благодаря на ръководството на Ботев за...

  25.11.2023 15:07             
Христо Янев: Аз съм човек и имам нужда от доверие, благодаря на ръководството на Ботев за...

Наставникът на Ботев (Враца) Христо Янев поздрави футболистите си след успеха с 2:0 над Локомотив (Пловдив) на изключително тежкия терен заради снега и дъжда. 

„Беше много важно за всички нас да постигнем победа, която да даде малко увереност, за да вярваме в собствените си сили. Благодаря на хората от града, че се отзоваха и помогнаха с почистването на терена. Благодаря на клуба за доверието. Аз съм човек и имам нужда от доверие, каквото получих от президента Вангел Христов, от Валентин Лилов, изпълнителен директор и от кмета на Враца Калин Каменов...

Стигнахме до заключението, че е по-добре да изиграем мача днес, а не да го оставим във времето. Поздравявам момчетата за начина, по който играха. Казах им, че разликата е в самите нас. Ние сме професионални футболисти и всеки един от нас иска да печели. Имаше мачове, в които играхме по-добре от днес, но не спечелихме точки. Ако се поддържаме заедно и ако имаме спокойствието от ръководството, което ни дават, ще постигнем целта си. В тези три мача никой не ни брои за живи – играем срещу първия, втория и третия, но момчетата трябва да се забавляват. Можем да вземем много от тези съперници“.