България Лайфстайл

Казина с депозит от A1 – Списък

  22.11.2023 09:00             
Казина с депозит от A1 – Списък

Хазартната мания става все по-усезаема у нас, особено след кати броят на хазартните компании се увеличи драстично в последните години. Именно тези брандове търсят всевъзможни различни начини да стимулират активността и да улеснят всички залагащи в опитите им да вкарват средства в своите сметки. В това число вече има и достатъчно казина с депозит от А1, който да замества класическите начини за депозиране в сметка – чрез банкова карта, банков превод или по Изипей. Интересното е, че все повече родни компании започват да се възползват от този вариант и да склщчват партньорства с А1. В следващите редове ще погледнем кои са те и какво представлява депозита чрез СМС, наистина.

Как да депозирам в сметката си през А1?

Колкото и странно да ви звучи, компаниите всъщност са измислили доста опростен вариант, който да не отнема много време или усилия за разгадаване. На първо време трябва да изберете именно този начин за плащане, който ще ви бъде показан от падащото меню на различните букмейкъри. За момента не е възможно да се извършват тегелния чрез сметка на А1,така че задължително трябва да се придържате към варианта с депозит.

След като сте уточнили, че искате именно този метод, остава да обявите и каква сума желаете да вкарате по сметката си. Имайте предвид, че има лимит, за който ще поговорим една идея повече в следващите редове. Селектирането на сума ще генерира автоматичен 6-цифрен СМС код, чрез който да верифицирате, че действително вие извършвате това плащане. Депозитът ще бъде завършен до няколко секунди и средствата ще се появят веднага по вашата сметка, за да може веднага да ги използвате, за каквото прецените, че е добре.

А1 депозит от Инбет

Първата компания, за която ще говорим, че предлага такава опция, е Inbet, който в последните месеци започва сериозно да набира популярност в българските хазарни среди. Това не е случайно, с оглед на голямата находчивост, която операторът показва, включително и с това предложение. Тук процедурата е точно толкова лесна, колко е описана в горните редове. Клиентите на А1 може да закупят ваучери за депозит също. Имайте предвид обаче, че месечно не трябва да надвишавате лимита от 100 лева за депозит по този начин, така че следете своите транзакции стриктно.

А1 депозит от Palms Bet

На следващо място е редно да споменем и Палмс Бет, който е малко по-утвърдено име на гемблинг пазара и от тази гледна точка е напълно нормално да не иска да изостава от конкурентите. Схемата при Палмите е сходна, като хубавото за доста от потребителите е, че няма горна граница, до която трябва да стигне вашия депозит на месечна база. От друга страна обаче ваучерите за еднократен депозит са единствено в рамките на 10, 20 или 30 лева, което може да се окаже известна пречка. Процедурата отново е същата, а парите ще дойдат веднага по вашата потребителска сметка.

А1 депозит от Winbet

Наред идва и Уинбет, с който и ще приключим днешния списък. „Червената“ компания също се е спряла на мигновен трансфер чрез услугите на А1, виждайки, че все повече компании го правят. Ваучерите и тук са приоритет, като сумите от тях са съответно 10, 20 и 30 лева, както и при Палмс бет. Трансферът отново се генерира чрез 6-цифрен код за верификация под формата на СМС, с месечният лимит за депозит под тази форма може да достигне до 100 лева.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.