Събития

Мобилно приложение Visit Berkovitsa ще ориентира туристите, посещаващи нашия град

  23.09.2023 06:00             
Мобилно приложение Visit Berkovitsa ще ориентира туристите, посещаващи нашия град

Община Берковица стартира безплатно мобилно приложение Visit Berkovitsa. Изработката и внедряването на мобилното приложение е насочено към по-лесно ориентиране на туристите, посещаващи Берковица.
Софтуерният продукт ще представя туристическите и природните забележителности, места за настаняване, места за хранене и развлечение, предстоящи събития, спорт, забавления, услуги, здраве и много други.
На 25 септември (понеделник), от 16:00 часа, в малкия салон на НЧ „Иван Вазов – 1872“, ще бъде проведена информационна среща за представяне на продукта.
Отправяме покана към туристическия сектор и местния бизнес да присъстват на срещата, на която ще могат да получат информация за включване в иновативния и съобразен с новите възможности на дигиталните технологии подход за популяризиране и атрактивно представяне на дейността им.
Мобилното приложение ще бъде достъпно на App Store и Google Play за свободен достъп.
Вярваме, че с реализирането на този иновативен продукт, всеки гост на община Берковица ще има улеснен и модерен достъп до бита, културата и красотата на нашия край, получавайки необходимата информация по всяко време и на всяко място.
Всичко за #Берковица е вече в ръцете ти!