Избори Събития

Александър Матеев е новия кмет на Видин!

  18.09.2023 20:45             
Александър Матеев е новия кмет на Видин!

Александър Матеев е новия кмет на Видин! Това скандираше днес събралото се множество  в крайдунавския парк на Видин, което бурно аплодира кандидата на ГЕРБ за следващия кметски мандат Александър Матеев. Не само стотици видинчани, но и приятели от различни краища на страната дойдоха, за да дадат своята категорична подкрепа за един умен, упорит  и всеотдаен човек, който е готов да работи и преобрази общината.

„Политиката без хората е просто една дума. Александър Матеев събра днес представители на гражданското общество,  представители на бизнеса, представители на политическите партии и на младите хора в региона, защото само единни за Видин ще успеем”, обяви заместник-председателят на НС и народен представител от Видинско Росица Кирова.

Край водите на река Дунав подкрепа за най-достойния кандидат заявиха и представители на силното гражданско общество в лицето на гражданско обединение „Единни за промяна”:  “Убедени сме, че Александър Матеев няма да пести сили, енергия и ще влее целия си опит, знания и умения за работа в екип, за да изведе Видин на достойното му място, което историята и природата вече са му отредили”.

Управленската програма на Александър Матеев е изключително амбициозна, иновативна, реалистична. „Тя отговаря на един единствен въпрос – как ние, заедно с подкрепата на държавата, ще направим така, че Видин да бъде реставриран и модернизиран. Най-накрая. Обещанието, което отправям днес е едно  – винаги ще бъда честен с вас”, заяви под аплодисментите на множеството бъдещият кмет на Видин Александър Матеев.