Събития

Вроден талант! Ивайло Иванов от Враца отвя конкуренцията на писта Серес СНИМКИ

  07.06.2023 16:15             
Вроден талант! Ивайло Иванов от Враца отвя конкуренцията на писта Серес СНИМКИ

Младият врачанин Ивайло Иванов буквално отвя конкуренцията на писта Серес в Hela moto track days в Гърция, научи „Конкурент“. В двудневното състезание на мощните машини на две колела Иванов изуми всички и се класира на I място, като за награда грабна чисто нови специални гуми за мотора си.

Най-интересното в случая е, че Ивайло за първи път в живота си участва в подобен тип състезания на писта и още в първия ден се оказва, че уменията му въобще не са на новак, а на професионалист.

В началото младият врачанин стартира обиколките в класа на новаците, но след две обиколки организаторите и съдиите го прехвърлили при „големите“.

„Усещането бе най-великото в живота ми. Не усещат толкова адреналина, а по-скоро бях много спокоен и се наслаждавах изцяло на преживяването“, сподели за „Конкурент“ Ивайло Иванов.

И през двата дни на ивент събитието младежът е давал изключителни резултати и времена, които са впечатлили всички и определено не са типични за новак.

Иванов планира следващото си участие в края на месеца на събитие в Пловдив, като има голямо желание пак да покаже уменията си на пистата в Серес.