Избори Събития

Фармацевт е общински председател на Продължаваме промяната в Монтана

  28.05.2023 16:34             
Фармацевт е общински председател на Продължаваме промяната в Монтана

Теменужка Цветанова е общинският лидер на Продължаваме промяната в Монтана. Тя бе избрана днес по време на учредяването на общинската структура на партията. В момента членовете на ПП в община Монтана са 64-ма.

 Монтана е третата община в областта, където ПП вече има учредена структура. В Берковица председател е Цветелина Илиева, а във Вълчедръм – Боян Аврамов, настоящ зам. кмет.

На учредителното събрание в Монтана присъстваха народният представител Ванина Вецина и Искрен Арабаджиев, ръководител на екипа за организационно развитие на партията.

От утре в продължение на две седмици всеки от членовете на партията може  да номинират кандидати за кметове и общински съветници.  Номинациите на общините и населените места се одобряват от областния съвет на партията, в който влизат областният председател, народните представители от съответния регион и общинските лидери. Номинираните за общините, областни центрове, ще бъдат разглеждани на национален съвет, обясни Искрен Арабаджиев.

„Най-главното за нашите кандидати за кметове и общински съветници е да споделят принципите, визията и мисията на Продължаваме промяната. Те трябва да се местни и разпознаваеми за избирателите.“, подчерта Арабаджиев.

„Убедена съм, че Северозападът има всичко, трябва му само добро управление, а ние  трябва да работим, за да го осигурим.“, каза народният представител Ванина Вецина.