Спорт

Милин камък стигна върха с 6 от 6, има още работа за вършене

  14.05.2023 13:48             
Милин камък стигна върха с 6 от 6, има още работа за вършене

Милин камък се изкачи на върха в "Б" групата слид като надви Дунав 2016 с 3:2.

Повече подробности за мача от клуба в Баница:

"Милин Камък превзе върха!

„6-тата поредна победа на тигрите от Баница ни изкачи временно на върха в класирането, като имаме мач повече от Искър Роман и Оряхово.

Този път успеха не дойде лесно, след като се наложи отново да проявим характер и да обръщаме мача, срещу коравия отбор на Дунав Селановци.

Срещата започна с едноминутно мълчание в памет на починалия треньор на ФК Оряхово.

Гостите които са един от най-добрите отбори в групата, влязоха по-силно срещата, и логично поведоха в 13мин.

Нашите момчета се активизираха и изравниха играта, като след хубава асистенция на Иван Велчев, Мартин Рашов хладнокръвно изравни резултата за 1-1. Така завърши и първото полувреме.

Второто полувреме тигрите показаха шампионските амбиции, и взеха заслужена победа след второ попадения на Мартин Рашов в 60 мин, а малко по-късно същия изработи и направи асистенция към Стефан Даниелов-Шопа за 3:1.

Гостите от Селановци върнаха едно попадение за 3:2 в 85 мин, но до края на мача нашите момчета не се подадоха на напрежението и оставиха 3-те ценни точки в борбата за титлата в Баница.

Предстои ни супер дерби за върха в класирането срещу може би най-силния отбор в групата, този на ФК Оряхово, който есента ни нанесе една от най-тежките загуби с 5:0.

Сега е време за реванш, да покажем на гостите защо "Сан Сиро" е негосториемен!