Лайфстайл

Хороскоп за 1 април

  01.04.2023 06:00             
Хороскоп за 1 април

Овен

Днес на Вашия любим човек много ще му се иска, да привлече вниманието Ви по всякакъв възможен начин. Хубаво ще бъде, ако този начин се окаже вкусна храна, потребно шкафче или ласкава целувка. Че може и да се натъкнете на скандали , истерии и претенции...

Телец

Днес за Вас най-голям източник на вдъхновение ще бъдат хората, с които регулярно се сблъсквате. Може и малко да ги познавате, но до момента никога не сте разговаряли с тях. Постарайте се да си осигурите общуване, и може да научите нещо ново за това, как изглеждате в очите на околните. През втората половина на деня у Вас може да възникнат идеи, какво хубаво може да направите за някой от близките си приятели. Споделете с останалите най-добрите свои качества и доброто си настроение, и нека това да Ви стане навик.
 

Близнаци

Дали има някой, който , както Вас, да умее да изпита удоволствие , независимо дали е сам или в компания? Само че в дадения момент сте настроени да изпускате само положителни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си изключително много хора. Всичко може да завърши с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от приятел. Не пропускайте този човек: необичаен, дружелюбен и съвършено не приличащ на хората , с които сте свикнали да общувате
 

Рак

Дори и такива притеснителни хора като Вас понякога искат да покажат на какво са способни. Вие често се поддавате на това желание, но сега близките Ви хора твърдят, че сте показали на обкръжаващите на какво сте способни. Не спорете с тях! Дълго и упорито сте работили, за да достигнете днешното положение и да станете експерт в своята област. Защо тогава да криете своя талант?
 

Лъв

Днешния ден не много подходящ за романтика, срещи и разговори с любимия човек. Като цяло няма да можете напълно да се разбирате един друг, а поведението и думоте на своя любим човек ще разбирате неправилно. Отделни фрази може да Ви поставят в задънена улица. За да не се нагнетява атмосферата и да не се развалят отношенията, днес е за предпочитане да се заемете със своето усъвршенстване. Може да четете книги по психология, да си изясните своите слаби места и да работите върху тях.
 

Дева

Денят се подрежда сложно, но Вие можете да снижите влиянието на негативните тенденции. За целта трябва да проявите избирателност и пресметливост в деловите контакти, както и да се откажете от съмнителни връзки и проекти. Помнете, че сериозна заплаха за Вас сега представляват не обстоятелствата, а хората, които лесно дават обещания, и също така лесно ги забравят. Избавяйки се от недобросъвестни партньори, повишавате своите шансове за успех. Ако сте в процес на търсене на своята „половинка”, очакват Ви изключително интересни запознанства.Новите отношения ще се развиват стремително и в скоро време ще придобият сериозен характер.
 

Везни

Макар и да имате състезателен дух, днес тази игра, която играете с някого, ще Ви омръзне. Даже и Вашият партньор е започнал да я намира малко уморителна. Позвънете му или му пишете по електронната поща, за да сложите край на създалата се ситуация. В този момент просто трябва да се концентрирате на по-важни неща в живота, а ако това означава, че за целта ще трябва да скъсате отношения, нека бъде така. Понякога някои неща просто не заслужават вложените усилия. Ако това не е интересно, значи не е правилно.
 

Скорпион

Ограниченията на скоростта способстват за по-голяма безопасност по пътищата. Ако карате прекалено бързо, последствията може да бъдат много печални. В живота, както и на пътя, съществува негласна пределна скорост, а Вие сте на път да я надвишите. Забавете малко! Това ще бъде полезно и за Вашето здраве, и за Вашето емоционално състояние, и за Вашите нови отношения с някого. Свалете крака от педала на газта. Почти сте прескочили нещо много интересно, а скоро ще стане нещо, на което бихте искали да се насладите както трябва. Освен това, когато запазите темпото, за близките Ви ще бъде по-лесно да бъдат близко до Вас.
 

Стрелец

Животът се състои от дреболии. Пиете кафето със соево мляко или зелен чай с мед? Отначало слагате чайника, или първо слагате хляб в тостера? Когато пътувате, предпочитайте обиколните пътища около населените места, или Ви харесва да минавате през центъра им? Какво привлича вниманието Ви по пътя? Разбира се, това са дреболии, но именно те придават на живота Ви вкус и цвят. И тъй като сте особено възприемчив човек, знаете отлично, че изследвайки, признавайки и отдавайки необходимото на дреболиите, получавате ключ към успеха.
 

Козирог

Много благоприятен ден за общуване. Днес с обкръжаващите може да говорите буквално за всичко, което Ви мине през главата - ще Ви разберат правилно. Личният Ви живот се променя към по-добро. Ако сте самотни, ще имате възможност за интересни запознанства. Денят е много подходящ за посещение на светски мероприятия.Ако си останете у дома, няма да скучаете. Весела комедия, мажорна музика или книга с щастлив финал ще помогнат за създаване на добро настроение. Звездите са на Ваша страна.
 

Водолей

Настроението Ви не може да бъде наречено конструктивно. По непонятни причини сте готови по-голямата част от времето си да посветите не на някаква полезна дейност, а в търсене на виновника за Вашите стари и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на бившия си началник, да изкажете претенциите си към колегите, както и да направите закъснял „разбор” на човек, с когото някога сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте наоколо. И помнете, че когато с мислите и чувствата си се намирате в миналото, настоящето просто минава покрай Вас.
 

Риби

През този ден няма да Ви бъде лесно да разберете тайния смисъл на думите на Вашия любим човек. Възможно е, и да няма таен смисъл в тях! А може да бъде скрит и така добре, че дори и за опитен детектив да се окаже препъни-камък.Хо