Бизнес Избори Събития

Мартин Харизанов: Имаме конкретни мерки за бизнеса

  29.03.2023 15:30             
Мартин Харизанов: Имаме конкретни мерки за бизнеса

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов коментира състоянието на предприемаческата среда в България, както и мерките на коалиция ГЕРБ-СДС за бизнеса:

Бизнесът, точно както и гражданите, се нуждае от сигурност, устойчивост и стабилност.

Некомпетентното управление на партиите от "Промяната" доведе до тежки проблеми за всички сектори на икономиката. Блокирането на инфраструктурните проекти и европейските фондове,както и забавените или неприложени антикризисни мерки и енергийната криза се превърнаха в истински бич за бизнеса в цялата страна.

Бизнесът беше притиснат до стената всекидневно, губейки ценова конкурентоспособност, изправен пред рискове от фалит и загуба на пазари. 

Според Харизанов, привличане на нови инвеститори в Северозапада може да се случва само при наличие на предвидимост за бизнеса и адекватни условия за предприемачество.

Кандидатът за народен представител заяви, че от ГЕРБ-СДС няма да допуснат данъците за бизнеса да бъдат увеличени.

Ще бъде представен комплекс от мерки, които да улеснят правенето на бизнес в регионите.

Харизанов увери, че от коалицията му ще поставят като основен приоритет добавената стойност на продуктите ни, новият набор професионални умения на човешкия капитал и активната ни интеграция в европейската и световната икономика.

 

За по-добри условия за българския бизнес и адекватни мерки за излизане от кризата, гласувайте с номер 2 за ГЕРБ-СДС и преференция 102 за Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.