Избори Събития

ГЕРБ проведе младежки форум във Видин

  27.03.2023 13:15             
ГЕРБ проведе младежки форум във Видин

Младежката организация на ГЕРБ проведе форум с млади хора във Видин, в който се включиха председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, водачът на листата за Видин на коалиция ГЕРБ-СДС Росица Кирова, кандидати за депутати и представители на младежката организация на ГЕРБ.

Участниците в срещата разказаха пред младежите за своя опит в политиката. Докторът по политология Ани Арутюнян сподели, че е много важно  младите да бъдат ангажирани във формирането на политиката: "Има един вакуум между поколенията, който изключително много пречи на политиките, които се формират. Много е важно младежите да участват във формирането на политиките, тъй като аз вярвам, че ние задаваме дневния ред”.

Ролята на младежите за развитието на демократичните процеси е изключително важна, заяви Стефан Ванчев, който е пети в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Видин на предстоящите парламентарните избори на 2 април: "Смятам, че ролята на младите хора в политическия живот на местното, на регионалното, дори и на националното ниво е от съществена важност за развитието на демократичните процеси в България”.

“Мисля, че само политическа партия ГЕРБ дава такава възможност на младите да се докоснат до същината на това да си политик. Вратите са отворени за всеки”, допълни Тихомир Станчев, четвърти в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Видин, който изрази увереност, че все повече млади и будни хора са ангажирани към обществения и социалния живот на региона.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.