Избори Събития

Над 400 души посрещнаха Бойко Борисов във Видин

  27.03.2023 12:45             
Над 400 души посрещнаха Бойко Борисов във Видин

„Промяната така се сринаха, че дори 6 партии и 50 организации имат 1 % по-малко от нас в социологическите изследвания. Ако Кирил Петков, Асен Василев или Христо Иванов са толкова добри – защо не се изправят сами срещу ГЕРБ-СДС?”. Това заяви във Видин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който беше посрещнат от над 400 жители на областния град.

В препълнената зала на Филхармонията водачът на видинската листа Росица Кирова обяви, че няма загубени парламентарни избори с ГЕРБ: „Защото бяхме заедно, защото се обединихме около онова, което е важно както за Видин, както за целия Северозапад, така и за държавата. Това, което започнахме, трябва да го довършим. Имаме втори април, имаме бюлетина номер 2 и имаме единствено възможност да ги бием достатъчно, за да разберат къде им е мястото”.

„На 2 април българите са на ход. На 3 април аз ще си свърша работата и редовен кабинет ще има”, заяви още Бойко Борисов и обяви, че ако бъде върната стабилността в България и ГЕРБ-СДС управляват, то ще бъде довършен пътя Видин-Ботевград, процедурите за тунел под Петрохан. „Това е важно на Видин, за Монтана, за Враца. Важно е и ние можем и знаем как, въпреки опосканата държавна хазна, която тези измамници ни оставят”, допълни Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!