Избори Събития

„Продължаваме Промяна - Демократична България“ посетиха град Криводол

  27.03.2023 10:25             
„Продължаваме Промяна - Демократична България“ посетиха град Криводол

Водачът на листата и кандидатите за народни представители от коалиция "Продължаваме Промяна - Демократична България" посетиха град Криводол и разговаряха с граждани и симпатизанти.

“В Криводол ни посрещнаха с домашно приготвени сладкиши и баница, но и с много въпроси, предложения, дълго отлежавали проблеми. Отново чухме разтърсващи истории - за хора в села от община Криводол, които биват заплашвани с лишаване от дърва или социални помощи, ако не гласуват “както трябва”, за страх и отчаяние. Но въпреки това във всички тях, във всички нас, я има надеждата, че с общи усилия на 2 април ще създадем условия за по-добър живот в България и в нашия регион”, коментира водачът на ПП-ДБ Деница Симеонова. “Уверени сме, че това ще стане чрез създаването на Северозападен университет, чрез който да задържим младите в региона, достъпно и качествено здравеопазване и образование, местно производство на основни храни и подкрепа на малките ферми и производители”, каза Симеонова. По думите й, обединението планира да инвестира по 12 млрд. лева на година по равно в Северна и Южна България, а не както беше по-рано – 1:5. В Криводол водачът на листата благодари на гражданите за смелостта им да се срещнат.

Днес от коалицията ще посрещнат в областния град съпредседателя на “Продължаваме Промяната” Асен Василев и Христо Иванов от “Демократична България”. “Враца заслужава нормален европейски живот. Има как да го постигнем. Очакваме ви на 27 март, понеделник от 18:00 в гр. Враца, в ресторанта на хотел “Хемус” за среща с Асен Василев, Христо Иванов, и кандидатите на “Продължаваме Промяната - Демократична България” за Враца”, призова Симеонова. По време на срещата политиците ще обсъдят най-големите проблеми във Враца и региона и ще споделят идеите и решенията, които предлагат, за да започнем да водим нормален европейски живот. Има как с номер 12 на 2 април.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.