Събития

„ИМА АЛТЕРНАТИВА!“ проведоха в Оряхово

  21.03.2023 18:00             
„ИМА АЛТЕРНАТИВА!“ проведоха в Оряхово

„ИМА АЛТЕРНАТИВА!“ - събитието, организирано от Местната комисия за борба с протиообществени прояви на малолетните и непълнолетните в Община Оряхово съвместно с СУ „Христо Ботев“ и ЦПЛР – ОДК „Л. Живкова“ – Оряхово се проведе на 20.03.2023г. в ХГ „Проф. Марин Върбанов“.

Учениците и техните учители имаха възможността да се докоснат до личността и вдъхновяващите истории на Пламен Йотински и неговия екип – Христо, Хари и Клара, всички изправили се пред големия бич на зависимостта. Създател на Център за рехабилитация на зависими „I A.M. WAY” – Племен Йотински откровено разказа на учениците за собствените си грешки и затова как е избягал от тях, за да може днес да помага и да напътства с думите си -  „Даването е най-голямото взимане!“

След откровените разкази децата се насладиха на изълненията на френски език на младата и талантлива изпълнителка Александра Панайотова. Момичето, което накара французите да се влюбят в българския фолклор, пеейки от балкона си в Париж по време на пандемията от COVID-19. Изненада бяха съвместните изпълнение на известни фолклорни песни с Младежки духов оркестър „Оряхово Брас Бенд“, с ръководител Николай Пеев към ЦПЛР ОДК „Л. Живкова“ – Оряхово.